Ooo burası msn olmuşKolay gelsin arkadaşlar... Belli niye cbf topaçına geldiğiniz
![]()
motorlarda arıza olmadığından ya sağını solunu modifiye ediyoruz ya da muhabbet ediyoruz. inciciler tabiriyle cbf başlığını s....rtmeye gittiler
malatyaya yolum düşerse telif hakkı konusunda konuşuruz gülüm ama çok ii fikir yani hemen kaptım millet haberleri izliyormusunuz hiç iyi konuşmuyorlar hava ile ilgili
ben istanbul'a gelince bi ekmekarası köfteyle bu sorunu hallederiz abi
yaklaşık 100 km 'de 2.2 'ye kadar tüketimi var diye öğrenmiştim. Sizin tüketim değerlerinizde gayet güzel
---------- Post added at 19:45 ---------- Previous post was at 19:43 ----------
Çok güzel değer Koray'cım., agresif kullanmıyorsun sanırım ki.
benim gibi 10bin devirde vites değiştirip hiçbiyerine rüzgar vurmasın diye motora ne bulduysa takan biri için 12-13 kuruş normal. 7bin deviri geçmeyince tek marşta ara sıra 90-100 hız denemeleri hariç 100 km yolu 7.5 tlye gitmiştim. benzin 4.3 tl iken ve önde kask boyunu geçen ön cam ve arkada 52 litrelik çantayla.
---------- Post added at 21:57 ---------- Previous post was at 21:52 ----------
tvs 13.5 beygir ve 135 kg. ybr 10 beygir ve 108 kg. hızlanma konusunda kağıt üzerinde o kadar fark olacağını sanmıyorum. son hızda fark tabi ki olur ama kilo başına düşen güç aynı gibi.
satış sonrasında yamaha ybrnin yan sanayisinin yan sanayisi bile varken tvs yedek parça fiyatı bakımından sorunlu. 150 zcmin karbüratörüne diyafram (benzin jeti) ararken bu parçanın 65 tl olduğunu öğrenmiştim. yuh...
titreşim sorunu hala konuşuluyor. üzeirne binmedim ama titreşimsiz diyen birine rasgelmedim.