var yavrum merak etme bizim motorlar senin ki gibi garaj motoru değil hizmet motoru at bakalım bi resim görelim hangimiz tatlı su motorcusu hangimiz hard motorcu:jocolor:
benle kendini kıyaslayorsun ya , söyleyecek bi laf bulamıyorum.. ben asil ybr ci ,sen fason ybr ci... :queen:
Ybr ile artçı ve extra yükler ile uzun yol yapmak mümkün müdür ? Motor sorun cıkarır mı ?
hiç bir sıkıntı çıkmaz, siz dengenizs bozacak kadar yük koymayın yeter .. :cat:
koray hadi şu motorundan birkaç resim koyda gözümüz açılsın ama garaj da çekilmiş olmasın yağmurda gezdiğin zaman çekildiklerin olsun:queen:
hani sende motorcu ruhu varya onu bize göster

şimdi bu resimleri gören arkadaşlar hangimiz tatlı su motorcusu söylesinler bunlar sadece 1 günlük av partisinden kalma çamurlar eğer daha istersen sana birkaç gün sonra çamura batmış bi vaziyette de resim çekerim ee ama sen kıyamassın benim gibi motorunu dağ bayır kırmızı çamura vurmaya sen...
ben senin gibi klavye motorcusu değilim ok:cat:
[url]http://c1201.hizliresim.com/t/b/1q4yr.jpg[/url]
[url]http://d1201.hizliresim.com/t/b/1q4zb.jpg[/url]
[url]http://a1201.hizliresim.com/t/b/1q503.jpg[/url]
sen bana salla salla... bu motor mu be... pis herif.. bide motorcuyum diye geziyon ortalıkta... ne bu.. bari şu yamaha yazısını sökte, japon mühendisler motoru altından çekmesin.. :queen:
ben ve babam 200kg toplamda baya bi gezdik sıkıntı olmadı eğer yolda rüzgar olmaz sa 100km/h rahat rahat gider...:cat:
eee koray neden kaçtın yoksa motorunu çamurlamaya mı gittin yavru kuş kimmiş tatlı su motorcusu bütün forum gördü:queen:
benim motorum çamurlanır, ama akabinde yıkanır.. sen içini ferah tut.. benim motor dağ motoru değil..asfalt motoru ,gıdışından öperim :queen:
hahahahahahaahahahahaa tık yok koray beyden
kimse beni yıldıramaz... yavru touring ybr ile yollardayım.. :cherry:
ya işte konuşur konuşur kaçar icraat yok :farao:
o benim gibi kar yagarken motora binsin bende bikini giyer gezerim:queen:
al benden de o kadar
tarih saat belirle , hava koşulları farketmez senle bi çıkarma yapalım.. alayım anahtarını :queen: seni klavye motorcusu seni :cherry:
Koray fotoları bekliyoruzz
fotolar yarın artık..gps i montedeceğim... beyler herkes yanında selpak bulundursun ,malum ağzınızın suyu klavyeye damlamasın :queen:
koray daha 3 gün gelmez rezil kepaze oldu çünkü:queen:
hahahah

ben hep buradayım... fason ybr ci :king:
koray bana tatlı su motorcusu diyordu bende dedim hangimiz tatlı su motorcusu görsün diye motorumun resimlerini attım hava yağışsızken biner motora bende her gün binerim kar yağmur fark etmez ama hala kendisini motorcu ruhlu sanar ama tatlı su motorcusu olduğunu herkez gördü sabahtan beri kayıp...
fotoğraf işi başka muhabbet onda da bi abimizin fazla üzerine gideriz çok takılırız ona oda bize ayak uydurur ama ben artık o abiden taraf oldum koray biraz da ona ayar oldu olaylar böyle yani bu takılmalar birkaç konuya dağılınca herkez ne olduğunu çözemiyor muhabbetin dışında kalıyor yani...
yine söylüyorum ,tatlı su motorcusu sensin... gelmiş bana diyo ya

r: hiç acaba yağmurda sürüp k...çın ıslandı mı .. :queen: