sadece görünürlük sağlar. aydınlatma yapmaz. 3x1 power led 12 volt spot lambalar var. onlardan al karaköyde bulursun. en azından 5-10 metre önün aydınlanır. parklardan paralel çekip 2 kelepçeyle koruma demirine sabitlersin. tüm işi yapman 1 saatini almaz.
motoru dün akşam getirdim. yağmur yağmasına rağmen atladım geldim. zaten sorun yağmur değil rüzgar oldu. kafa sallaya sallaya geldim

. hani 50 metre ilerinizde bir travego giderken motor sallanır ya, tüm yolu öyle geldim.
zcdeki aksesuarları yavaş yavaş ybrye takıyorum. uzun yol yapacağımdan zcnin kışlıklarını Elazığ'a götürmüştüm. scooterlara takılan ön camım kaskımın boyunu geçiyordu ve aynaya taktım. elcikleri de taktım. koruma demirine 2 büyük poşet geçirip içine karton koydum. motosiklet pantolonum olmadığından bacaklarıma beyaz eşyalara sarılan bezlerden sardım. üstüne yağmurluk pantolonu geçirdim. zaten üst kısımda dane svendborg montum vardı.
üst kısımda hiç üşüme yaşamadım. en ufak bir rahatsızlık hissetmedim. bacaklarıma sardığım o malzeme ise çok iyi korudu. hiç üşümedim. scooter marka su geçirmez botum da görevünü layıkıyla yerine getirdi ancak ayağım biraz üşüdü. ellerimde de ince bi deri eldiven vardı, eller de biraz üşüdü.
danenin montu hakikaten iyiymiş. şubatta istanbul'a gidiyorum. para durumuma göre bi çift michelin lastik, pantolon alacağım. zcden de xenon farımı, power led sislerimi ve mp3 çalarımı ybrye monte edeceğim. motosikletteki tüm lambaları lede çevirdikten sonra arka çantaya led döşeyip katlanıp açılabilen sabit sert yan çanta yaptıktan sonra motora elimi sürmem. hepsi zaman meselesi.