kilometre önemli değil motorun yürüyen aksamının ve motorunun iyidurumda olması önemli tabii bunu YBR için söylüyorum yolda su koyvermeyecek çünkü bu kilometre yaptıkça açılıyo ama kalkıpta 100bini devirmiş motorda alma !Merhaba arkadaşlar tavsiye üzerine bu motoru yani ilk vitesli deneyimim olacak ybr yi alıcam... Hiç vitesli kullanmadım ve maksimum 2 yıl kullanıcam bu motoru sonra büyütücem inşallah.... beni 2 yıl sırtında taşıyacak şekilde en fazla 2500Tl verebileceğim bir ybr ( Kaç model, kaç Km olmalı ? ) görüşlerinizi bekliyorum.
artçı alınca maalesef yük alamıyorsun ama arka çanta yoksa olabilir.Ybr ile artçı ve extra yükler ile uzun yol yapmak mümkün müdür ? Motor sorun cıkarır mı ?
[/COLOR] artçı alınca maalesef yük alamıyorsun ama arka çanta yoksa olabilir.
ben ve babam 200kg toplamda baya bi gezdik sıkıntı olmadı eğer yolda rüzgar olmaz sa 100km/h rahat rahat gider...:cat:Zaten en fazla olacak yük 150-160 kg olur.Tesekkürler bilgi icin.
hahahahahahaahahahahaa tık yok koray beydenben ve babam 200kg toplamda baya bi gezdik sıkıntı olmadı eğer yolda rüzgar olmaz sa 100km/h rahat rahat gider...:cat:
eee koray neden kaçtın yoksa motorunu çamurlamaya mı gittin yavru kuş kimmiş tatlı su motorcusu bütün forum gördü:queen:
ya işte konuşur konuşur kaçar icraat yok :farao:hahahahahahaahahahahaa tık yok koray beyden
bu haber eski bi haber fakat gerçek olduğu kesin..
bu haber eski bi haber fakat gerçek olduğu kesin..
bende yağmur çamur demez gelirim izlemeye
belki yedek parçada çoğalıp ucuzlar..Güzel bi haber.Yamaha güveniyor demek ki Türk'lere![]()
ya bu koray bey muhabbeti nedir anlamadım olaya fransız kaldım koray bey mete fotoğrafı attım fatih beyin açtığı başlıkta diyorkoray daha 3 gün gelmez rezil kepaze oldu çünkü:queen: