Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
folyo çok sert qüzel bi fön makinesi lazım ve bir yardımcı mutlaka şart..yakın olsan yapardım ama
oto aksesuarcılara reklamcılara yahut bunların toptancılarina qidersen bulursun..yukarıda verdiqim fiyat toptancının perakende fiyatı..ellerine sağlık 10 numara olmuş:cat: bunu nerden bulabilir acaba
[URL=http://imageshack.us/photo/my-...22.imageshack.us/img822/6353/111220111452.jpg[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/url]
beyler alın güzelinden bi manzara ayna yok diyenler , en kısa zamanda takılacak![]()
qünaydın arkadaşlar..fatih birazdan wolf u olan arkadaşın yanına qidicem jantlarin resmini çekeyim de bi qör nasıl olmuş
tamam durmuş abi bekliyorum
Tabiiki mavi!!aklınızı bulandıranlara sorunuz ybr nin hanqi renqi daha qüzelmiş?
El insaf sende katletmeye mi aldın motoru niye dikkatli gitmiyorsun !Motor 310 kmde full geziyorum şu günlerdede1.viteste 40 yapmısım ben 3. vitesteyim sanıordm bişey olurmu + motorda durdum ayagımı yere koyamadm devrildim korumada yoktu
( bide 60 gidiodm araba birden bi çıktı vites 5 deydi bayan sofor soldan kırdı ben de carptım carpacaktım sonra fireni sktım depriyajıda sktm elim gazda kalmıs devir 11 e kadar geldi durdugumdada zincirden çatur çatur sesler geldi mahfettim galiba motoru
Çukurdan girdim 30 la falan ozamnda çatur çutur sesler geldi bida binmesemmi napsam yaw:silent:
sen ona güzel dersen buna nediyeceksin az daha alıyordum 200ccxr 125 plus ve tourer 125 çok gzlmiş yaw![]()
şu titan 200 ün arka tekerleği disk fren ben bunu alır ybr'ye montajlarım arkadaş..
alacksanız piranha alın gps inavking mini moto almıştım.. şansızlık olsun napalım kısmet olmadı