Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olsaydı anormal ses qelirdı motordan veya sanzumanından..korkma ama daha dikkatli ol

sonuçta motoqpye katılmıcan deli qbi de sürmüyorsan motoru işini qörür o lastik ben memnundum yine alacaqim bi iki haftaya kolay bitmiyor lastik uzun zaman kullanırsın o parayı da hakediyor mükemmel bir
lastik deqil ama 65 liraya uyqun bir lastik
Eyvallah sağolasın :rendeer: malum sizin orada burada soğuk iklim havalar biraz ısındımı çiğ yağıyor özellikle akşama doğru akşamda ayaz çıkınca yağan çiğ aynen buz oluyor benim lastiklerse orjinal henüz (sakura) çok tehlike atlattım :pale: bende alayım o zaman :bounce: zaten sadece kışlık kullanıcam sezonda pirelli metzeler michelin gibi kaliteli bi lastik takmayı düşünüyorum..

ben motor kullanmayı bırakıyorum o zaman :) ben motor freni kullanmayı pek sevmiyorum motoru bağırta bağırta durmaktansa frenleri eskitmeyi tercih ediyorum

motoru bağırtmana gerek yok duracağın mesafeye göre kaçıncı viteste olursan ol gazı bırakınca motor yığılma yapar.. diğer adıyla kompresyon yapacaksın..durmana yakın frene basarsın

Motor 310 kmde full geziyorum şu günlerdede :( 1.viteste 40 yapmısım ben 3. vitesteyim sanıordm bişey olurmu + motorda durdum ayagımı yere koyamadm devrildim korumada yoktu :(( bide 60 gidiodm araba birden bi çıktı vites 5 deydi bayan sofor soldan kırdı ben de carptım carpacaktım sonra fireni sktım depriyajıda sktm elim gazda kalmıs devir 11 e kadar geldi durdugumdada zincirden çatur çatur sesler geldi mahfettim galiba motoru :( Çukurdan girdim 30 la falan ozamnda çatur çutur sesler geldi bida binmesemmi napsam yaw:silent:

biraz daha rodajda olduğun için dikkatli ol.. motoruna hiçbirşey olmamıştır.. zaten bu motorlar trafiğe çıkmadan önce sağlam testlerden geçiyor..rodajın espiriside sürücünün motoruna alışma dönemini kapsar..kaza yapmaman için ilk 1000 km lik bir periyot vardır..sıkıntı yok 11000 devir falan hikaye.. ama dikkatli ol sana bişey olmasın..motoruna dediğim gibi hiç bir şey olmaz.. sıkıntı yapma.. boşa isim yapıp dünya turu atmadı bu alet :)
herkese merhabalar...
bugün kendimi iyi hissetmeme bağlı olarak motorla avrupa yakasına geçtim...
işlerimde vardı zaten...
iyi oldu motorla gittiğim ilk defa avrupa yakasına geçmekten keyif aldım...
gezmemiş olsam, en fazla 1,5 saatte gider gelirdim ama baya gezdim...
bu arada ayna ile ilgili kankalarım görüş bildir diyordu onuda söyleyeyim;
ayna motora çok güzel bir hava kattı, görüşü eski ayna gibi değişen birşey yok...
artı olarak güneş yada ışıklar gözünüzü almıyor sadece....
titreşim yapmıyor, rüzgardan etkilenmiyor....
sadece GÖRÜNÜM için alınabilir...
artısı yok gördüğünüz gibi....
bide güzel bi ayasofya camii önünde çektiğim fotoğrafı koyayım yorumu bitireyim:)
http://c1112.hizliresim.com/s/k/157uh.jpg

kankam güzel noktada fotolamışsın yavruyu.. hadi hayırlı olsun aynaların.. harika duruyor..
ne yalan söyleyim bende almak istiyorum.. nerden aldın kankam at bakalım bi link oradan bizde getirtelim
iyi güzel diyorsun da orj 80 tl diyorlar o kadar para vermem neden ybr aldık yedek parça yan sanayii çok yaygın diye:cherry:

sen bilirsin kankam tabii sıkıntı yok 80 tl olduğunu bilmiyordum.. o zaman bende almam devam yan sanayiiiiiii :)
IRC Wınter Grıp markası altında satılan lastikmidir o:silent: kullanmışsınız memnunda kalmışsınız sanırım bende takmayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz??

kardeşim michelin lastik başka lastik takma... ön arka 200 tl feyizoğlundan alabilirsin..

---------- Post added at 16:30 ---------- Previous post was at 16:25 ----------

[/COLOR][url]http://img24.resimup.net/di/GM2X.jpg[/URL]

Walla fatih ( F54) seni gangama söylerim ,döver he :pl:
Koray kardeşim aman tek başına ormanlara gitme dolaşmaya bir dahasına karşına çıkacak olan bizim panda kadar insaflı olmayabilir:mrgreen: hem girişte yazmıyomuydu "ayu çıkabilüüüü daş düşebilüüü" diye :queen:[/QUOTE]

yazıyodu kanka ama sağlam gittim sıkıntı yoktu... dev gibim adam vardı yanımda :)

Arkadaslar korkutmayin bari bisey olmusmudur :-(

sen rahat ol birşey yoktur..sen canını koru başka birşey düşünme dikkatli ol...

saolun ... Yakinda fotolarini koycam bu arada bende sakaryA da oturuyorum

koy bakalım fotoları canavarın.
sakaryada oturuyorsan gezilere sen de katılırsın .... haber ederiz... fatih hemşerine sahip çık... onu getir ok. :)

---------- Post added at 18:43 ---------- Previous post was at 18:38 ----------

kanka hemşerine sahip çık.. getir onu gezilere... :)

kankam ilan yayında değildir diyor...
sahibinden.com'dan aldım aynaları kargo dahil 80 liraya....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Eyvallah sağolasın :rendeer: malum sizin orada burada soğuk iklim havalar biraz ısındımı çiğ yağıyor özellikle akşama doğru akşamda ayaz çıkınca yağan çiğ aynen buz oluyor benim lastiklerse orjinal henüz (sakura) çok tehlike atlattım :pale: bende alayım o zaman :bounce: zaten sadece kışlık kullanıcam sezonda pirelli metzeler michelin gibi kaliteli bi lastik takmayı düşünüyorum..
valla ben pahalı lastik takmıyorum qezdıqim yerlerde çivi vida dolu delersem içim yanar irc ye batsa da umrumda olmuyo takıyorum fitili devam edıyorum..söküp yama yapmaya deqmez..

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:03 ----------

tamam kanka ben başka yerden bakarım
sahibinden e bak ilan no bu 63341653

F54

abi sen pirelli den şaşma kötü lastiğin en iyisi ben kullanıyorum gayet memnunum tubeless canavar gibi geçen gün raptiye batmış çıkardım aha 1 tane daha oda kendiliğinde kafası kopmuş hala inme gibi bi durum yok yağmurda yol tutuşu güzel ben anes motordan aldım çifti 125 tl kargo bedava 1 günde geldi elime:cat:

abi sen pirelli den şaşma kötü lastiğin en iyisi ben kullanıyorum gayet memnunum tubeless canavar gibi geçen gün raptiye batmış çıkardım aha 1 tane daha oda kendiliğinde kafası kopmuş hala inme gibi bi durum yok yağmurda yol tutuşu güzel ben anes motordan aldım çifti 125 tl kargo bedava 1 günde geldi elime:cat:
Eyvallah Fatihçim sezonda takmayı düşünüyorum bende senin lastiklerden :cat: ırc yi sadece kış lastiği olarak kıştan kışa kullancam

---------- Post added at 23:35 ---------- Previous post was at 23:28 ----------

valla 250 lik cruıser modeli iyiymişde kaçaymış ne malımıymışki? bu rks?:silent:

F54

kanka çin malı alacak olsam salcano veya kanuni mondial falan alırım bilinmedik marka almam

bende kaliteli olduğu kanaatindeyim..ama ne malı olduğunu bulamadım..dünyanın en iyi alt motoruna sahip diyor.. 20000 km garantisi veriyor.. cbf 20000 km de motor yapıyor..demek ki cbf ten iyi :queen:

bende kaliteli olduğu kanaatindeyim..ama ne malı olduğunu bulamadım..dünyanın en iyi alt motoruna sahip diyor.. 20000 km garantisi veriyor.. cbf 20000 km de motor yapıyor..demek ki cbf ten iyi :queen:

ab i yanımda eski cbf ci vardı 150 titaniğin görüntüsünü sevdi diyor cbf almam bunu alırım alacak olsam görüntüden :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
yapma koray qözünü seveyım 20000km qarantisı var da seramik silindir mi sanki bu motor..cbf hondanin en kötü motoru tamam ama onun ömrü bile düzqün kullanımda 45000 kmdir..ybr zaten aynı şekilde düzqün kullanımda 70000 motor açılmadan qidebilir..en kötü scooter 20000 km qidiyor..

baktım ya çin malı diyor.. kafama bişey takıldı.. motorların fiyatları çok pahalı yaw.. nedir bu anlamadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar