abi ben rialli siteasinden almış takmıştım normal kalitede ama ses yapıyor sen orjinalini tak abi olmadı ask marka takfatih balata konusunda ne alayım fikir verirmisin?
veya link kendi kullandığın ne marka....
abi ben rialli siteasinden almış takmıştım normal kalitede ama ses yapıyor sen orjinalini tak abi olmadı ask marka takfatih balata konusunda ne alayım fikir verirmisin?
veya link kendi kullandığın ne marka....
evet 9 binde bitti değiştirdimfren balatalarımı abi 9 binde bitti ?
evet 9 binde bitti değiştirdim
:queen: hiç mi frene basmıyorsunuz arkadaş ama ben gerçekten fazla fren kullaıyorum her zaman limitlerde kullandığım için yayla yolunda her virajda frenlere neredeyse sonuna kadar asılıyorum haliyle çabuk gidiyor :cat:abi benim ön 19 bin km gitti fatih abi gibi arkayıda 20 binde değiştireyim diye söktüm ama inanın ayne sıfır gibi duruyordu ama genede ben değiştirdim eskisinide yedeğe koydum![]()
Genelde xenon ların kendi hattı var. Akuden direk çekiliyor. Aküden alsanız daha sağlıklı.arkadaşlar xenonu aküden ayrı elektrik çekip mi baqlayayim..?
yoksa far soketine kısa uzun olarak mı baqlayayim..?
:queen: hiç mi frene basmıyorsunuz arkadaş ama ben gerçekten fazla fren kullaıyorum her zaman limitlerde kullandığım için yayla yolunda her virajda frenlere neredeyse sonuna kadar asılıyorum haliyle çabuk gidiyor :cat:
en iyi motorcu, motor freni kullanan motorcudur..![]()
1 hafta boyunca yağış var.. havalar düzelir düzelmez iznik yapmak istiyoruz
iş var çalışıyoruz![]()