gel sakaryadan ayarlarız sana ayna aynasız arkadaşım benim:queen:
s.a. günaydın arkadaşlar muhabbetiniz daim olsun bakıyom sohbetler koyu ebubekir abi aynalarında hayırlı olsun

öyle fatihim.. baksana resme yavrusu gibiyim![]()
kanka bende anca 3 günde temizleyebildim motoru pazartesi yıkadım fakat dün ava gittim gene pislendi bu gün 1.5 saat anca temizledim mis gibi oldu
birde ön tekere raptiye girmiş çıkardım allahtan patlatmamış ama ne göreyim 1 tane daha girmiş:salut: akşam eve dönünce çıkartacağım eğer inerse nasıl tamir ettireyim fitil mi içten yama mı..
belki yarın izmite geliriz sakaryada ki arkadaşları kartepe ye çıkmamaya ikna edersem geleriz sen de kız arkadaşını getir herkes eşi veya kız arkadaşını getirecek sahilde çay içeriz termosla getiririz beleş yani:cherry:
umarım adam gibi bi iş bulursun sana bol şans diliyorum
arka çanta demirini de aldım az önce amortisör kafalarına takılan cinsten..olur da kayar düşersek kuyruk qranajlarını çizip üzülmeyelim diye 60 tl verdik aksam eve qidince takıcam..sevqili servisimiz saqolsun servisin sahibi ahmet baydar bindi baktı direksiyonun saqa bakma olayını da kendi çözdü..ön lastiqi bacaklarının arasına sıkıştırıp direksiyonu çevirdi bisiklet qbi..sorun kalmadı şuan motorumda çok mutluyum..
saqol kardeşim..az önce foto çektim ama mobilden yükleyemiyorum..aklımda bir iki fikir daha var onları da yapıp motoru öyle resimlicem..