güle güle kullan fatih...
kazasız belasız nice kilometrelere kardeşim...
ebubekir fiyat belli mi? fatih benide çağırsaydın baksana bütün mahhalle el atmış mübarek:queen:
fatih ben zincir yağmaktan dahi anlamam kisağol ebubekir abi sanada hem yeni arabanla hemde şimdiden alacağın fazerle uzun km ler yapmak nasip etsin kazasız belasız inş.
3 arkadaş vardık abi aslında ben yapardım tekde kırık vardı ya biliyorsunuz bende zorlamayayım dedim nasıl olsa yardım edecek abilerim var nasıl olsa sağolsunlar senide çağırırım bir gün abi tamir olursa
![]()
fatih ben zincir yağmaktan dahi anlamam kiebubekir ybr için fiyat belli mi
cub çok sıkıntı çıkarıyordu onu zırt pırt tamir ediyordum bi yerleri ama ybr yi aldım maşallah anahtar tutmayı unutturdu bana:cat:yok abi o kadarda değildir canım![]()
cub çok sıkıntı çıkarıyordu onu zırt pırt tamir ediyordum bi yerleri ama ybr yi aldım maşallah anahtar tutmayı unutturdu bana:cat:
evet bu çinli motorları güzelleştirmek için birkaç orj parçasını değiştirmekte fayda var buji lastik zincir vso olur benimkide maşallahı var sadece zinciri adi orjinali 20 bin anca gitti onu değiştirdim bunu 35 liraya almıştım r,ialliden ama sağlam çıktı nazar değmesin abi zaten çi,n malı diğer motorlar adamı usta eder bir süre sonra ybr de tembel eder![]()
evet bu çinli motorları güzelleştirmek için birkaç orj parçasını değiştirmekte fayda var buji lastik zincir vs
parçalar dandik motor da sıkıntı yok sanırım :bounce:
ybr yi mahrum bırakma yollardan.. ihtiyacı var sana ... hiç yakıştıramadım :bounce:
a.s. okan hiç iyi yapmıyon motoru küstürecen kendine iyice![]()
doya doya gez işte ne güzel mutlu isen marka model tarz fark etmez kim neyde mutlu ise o markaya binsin
Gelin burdaki soğukta siz sürün![]()
S.a beyler internetten ls2 kask sipariş edeceğim daha önce hiç internetten bişe almadım kaç günde geliyor nasıl oluyor tecrübeli olan varsa bi yardımcı olabilir mi