Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

benim 3 kişi (ortalama 60 kilo 1 kişi) dağ bayır tırmanmışlığım çoktur :) bozuk stabilize yollardada kullanmışlığım coktur her yola gidiyo ama çamurda kalıyo gitmiyo :queen: bu videoda 2 kişi yollar çok bozuk değil ama senin tarif ettiğin tipte bir yol ve gidiyo yani :) http://www.izlesene.com/video/ybr125-ile-dag-tepe-1/5042405
vitesleri debriyajsız değiştiriyon gibi geldi sesten:silent:

---------- Post added 16-11-2011 at 00:54 ---------- Previous post was 15-11-2011 at 23:59 ----------

O zaman önce balaklava alıyım. Baktım olmuyor kaskıda değiştiririm. Zaten lazım böyle birşey.
Ben bu gün aldım http://www.feyizoglu.com/Balaklava-Kar-Maskesi-_44585.html#1 hakikaten süper bi şey kaskın arasından giren rüzgardan sinüzit olacaktım nerdeyse akşama kadar motora biniyodum gece uyuyana kadar başımda hafifte olsa bi ağrı oluyodu ama şimdi yok çok şükür sıcacık tutuyor kaskın içinde :cat:

F54

fazer le hem sol şerit hem az yaksın görürsem söylerim biraz fazla yakar tabi zamanla göze batar benden demesi üzerinde 4 tane silindir var haberiniz olsun:cherry:

sol şeritte az yakacağını sanmıyorum benim motor yüksek devirli kullanımda 1lt ile 9 km yapıyor :queen:

F54

sol şeritte az yakacağını sanmıyorum benim motor yüksek devirli kullanımda 1lt ile 9 km yapıyor :queen:
usta sen o 9 km yapan motoru bi güzel temizle tavan arasına kaldır baksana benzin 5 lira ya dayandı o motor senin ocağına incir ağacı diker gibi duruyor:cherry:

abi yorumları okudumda 80-90 la giderseniz fazla yakmıyor diyorsunuz fazer için e o zaman fazere ne gerek kaldı 80-90 la gidecekseniz ybr fazlasıyla işinizi görür yani bence kendinizi kandırmayın o motoru aldığınızda 80-90 la gidemessiniz ve gidemeyincede cebinizden paraların gittiğini görürsünüz sadece zevki kalır sizde tabi o zevke değer mi bilmem :queen:

s.a arkadaşlar.Benim motora çakmaklık girişi taktıracağım da nersine takmam lazım yer bulamadım yahu.gps alacağım şarj meselesi için bunu çözüm gösterdiler

Agalar sapanca gezisi var, yakın olanlar gelseler ya. Tanışamadık bir türlü..
İzmit tarafından gelenlerde olacak. Gelirseniz çaylarınız benden :p

arkadaşlar motorum olmadığı için etkinliğe (izmitten sapancaya) bisikletle gideceğim.motoru olup hatta ve hatta ybrsi olup da gelmeyenler büyük ayıp ederler :D motorunuz hem benzin yakmıyor(depodan buharlaşanı kullanıyor :queen: ) hem de sürüş konforu çok iyi.daha ne olsun...pazar gün tanışmak ümidi ile...

arkadaşlar motorum olmadığı için etkinliğe (izmitten sapancaya) bisikletle gideceğim.motoru olup hatta ve hatta ybrsi olup da gelmeyenler büyük ayıp ederler :D motorunuz hem benzin yakmıyor(depodan buharlaşanı kullanıyor :queen: ) hem de sürüş konforu çok iyi.daha ne olsun...pazar gün tanışmak ümidi ile...
ee verelim dedik sana YBR yi sesin çıkmadı :p işte böyle kalırsın bisiklet tepelerinde :)

Bi ara GV 250 vardı temiz bi şey ona heveslenmiştim şimdide scootera sevdalandım :p ama gelip geçici sevdalar tabiki bunlar :)

F54

abi ybr nin fiyat performans fayda gibi faktörlerini hiçbir tarz da bulamassın biliyorsun umarım...

Tabiki YBR nin yeri ayrı -da- GV 250 ye uzun yol için heveslenmiştim (malum beygiri fazla) scooterada kışa girdik her yer yağmur çamur olacak ayakkabıları boyar binerim diyorum ama YBR yi stmadanda şöyle ucuz yollu bi scooterda alabilirim aslında içim rahat bi şekilde balkonun altınada kitlerim hem:cat: şu an ona yoğunlaşmış durumdayım :bounce:

Allah nasip ederse inşallah bu sefer geleceğim bu geziye.
Buradan arkadaşlara gelebilirlerse süper ötesi olur zannımca.

F54 hocam inşallah nöbetin uyar seninde.
abi bende geleceğim inş.
fazerla gelirim büyük ihtimal onunla gelirsem yanınızda yarım saat daha fazla kalırım, çünkü bana akşamında iş var...
bi çay içip kaçıcam hemen...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar