arkadaşlar 1000 km bakımını yaptırdım ve 40 lira aldılar üstelik yağ da rider bilmem ne ? fazla almadılar mı ya ? .s
biraz fazla sanki 10 tl kadararkadaşlar 1000 km bakımını yaptırdım ve 40 lira aldılar üstelik yağ da rider bilmem ne ? fazla almadılar mı ya ? .s
bi daha 6 ay sonra görürüm zaten yüzlerini pis hortumcularbiraz fazla sanki 10 tl kadar
geçmiş olsun o zaman şimdi 3 saat motor temizleselamunaleykum....
bugün çıkarttın oğlanı dışarıya...
bendeki bu şans yokmu
hava güzeldi çıkartırken yağmurluk giymedim bende...
üsküdara yaklaşırken öyle güzel bastırdı ki yağmur, ne olduğunu şaşırdım:queen:
hemen geri dönüş yolu aradım ve eve dönebildim şükürler olsun...
selamunaleykum....
bendeki bu şans yokmu
mont ve kask konusunda çok acele et...Aynen bende abi yağmura yakalandım. Ama ben daha evden çıkmamıştım. Geçen gece kediler brandamı parçaladılar. Dedim onu götüreyimde yaptırayım. Motorla gidicektim hem gezmiş olurum diye. Tam apartmanın kapısını açtım yağmur başladı. Motorunda brandası elimde yani açıkta. Sonra çöp poşediyle örttüm göstergeyi aynaları elcileri falan arabayla gittim. Gelince hava hala kararmamıştı bende brandayı alıp örtmeden gezeyim motorla azcık dedim. Bindim taklaşık 1.30-2 saattir motor üstündeyim. Defalarca bu tekleme mevzusunu denedim. Çok üşüdüm. Acilen bir mont ve kask almak zorundayım.
mont ve kask konusunda çok acele et...
çok gerekli...
vallaha öyle ıslandım ki su almayan ayakkabılarımın içi su doluydu
mont geçirmedi Allah'tan su...
stepfunk üstat nelerdesin sen yav...
aldın cbr ı gezmekten uğrayamıyormusun![]()
Beyler halen karar verebilmiş değilimybrm cbf mi yoksa kawasaki klx 20mi yoksa wr125r mı?Bu ybr arazide gidebiliyormu arazi dediğim böyle aşırı değil bozuk zeminde nasıl rahat motormu tüketimi iyi sanırım.Şu benim harleyin yanına düşünüyorum hergün binicem bkımınıda ben yapıcam ne diyorsunuz
kardeşim kaskın varsa kask alma yerine balaklava al...
http://www.feyizoglu.com/Termal-Balaklava_46999.html?search=bala#0
aynısını ben kullanıyorum gayet memnunum, bu olmadan istediğin en kaliteli kaskı al ondada soğuk yiyeceksin...
mont ve kask konusunda çok acele et...
çok gerekli...
vallaha öyle ıslandım ki su almayan ayakkabılarımın içi su doluydu
mont geçirmedi Allah'tan su...
stepfunk üstat nelerdesin sen yav...
aldın cbr ı gezmekten uğrayamıyormusun![]()
Merhaba,
Motoru alalı 700 km oldu zinciri ne aralıklarla yağlamalıyım hiç yağlayıp temizlemedim önerdiğiniz ürün varmı.
Konuyla alakalı sitede dolşatım ama o-ring,X-ring diye ikiye ayrılıyor zincirler hani bakımlarıda aynımı gazyağı falan kullanın diyen var zincir yağları kullan diyen var.
Birde bu motoru yıkarken hassas yerleri varmıhani tanzikli suyla yıkarken şuralarına dikkat et diyebileceiğiniz yerler..
1000 km bakımı geloemdeiginden servise gitmedim birşeyi merak ediyorum debriyaj kolunda da 1 cm lik bi bosluk var normalmidir?
1. viteste fazla devir vermedigim halde motorda bi heybetlenme var bunuda 1000 bakımında soracagım bu normalmidir?
Önerilerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum ..Teşekkürler
benimde gaz kolunda 1 cm felan boşluk var
Led çok acar olmuş Fatih :cat: ön iki amortisörün oraya takabilseydin keşke kolye gibi dururdu yanınca :cat:
selamunaleykum....
bendeki bu şans yokmu
Selamunaleykum agalar, geçmiş bayramınız mübarek olsun..