Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

s.a. arkadaşlar biraz önce iş yerinden sanayiye led almaya gittim spor olsun diye artık bisiklete biniyorum bu yüzden bisikletle gittim baya bir spor yaptık terledim yolda baya eziyet gibi oldu motor başka imiş :p iki dk gidip geliyorduk :cherry:

s.a. arkadaşlar biraz önce iş yerinden sanayiye led almaya gittim spor olsun diye artık bisiklete biniyorum bu yüzden bisikletle gittim baya bir spor yaptık terledim yolda baya eziyet gibi oldu motor başka imiş :p iki dk gidip geliyorduk :cherry:

a.s sen sporu falan boşver ya.. motosiklet gibisi yok.. arasıra bisiklet sür.. kendini motosikletten mahrum etme :)

normall abi şerit led siperliğe takacam motorun fişli parklara bağlayacam motorunmyapınca atacam zaten resimleri merak etmeyin size göstermeden olur mu :D

Fatih şimdi ben elcik ısıtmalarını alıyorum.. siparişini vermek üzereyim..feyizoğlu sitesinden ..adamlarlada konuştum kaliteli bi mal olduğunu söylüyorlar.Bu güne kadarda herhangi bi sıkıntısı olmamış.acaba ben bunu bağlayabilirmiyim.yada bunu anlatacak biri var mı..

Fatih şimdi ben elcik ısıtmalarını alıyorum.. siparişini vermek üzereyim..feyizoğlu sitesinden ..adamlarlada konuştum kaliteli bi mal olduğunu söylüyorlar.Bu güne kadarda herhangi bi sıkıntısı olmamış.acaba ben bunu bağlayabilirmiyim.yada bunu anlatacak biri var mı..

bağlarsın abi az el becerin varsa ama bak önceden de dediğim gibi farı açma kapamalı anahtar koyman gerek elcikle beraber ikisini açınca aküyü bitiriyor ağır geliyor tesisatada zarar verebilir hem demesi

[url]http://img28.resimup.net/di/H5AF.jpg[/URL]

açma kapama düğmesi falan var sanırım ondan bahsediyorsun fatihcim

yok abi onun var tamam zaten olmasa nasıl çalışacak benim demem şu bak iyi oku koray abi :D

şimdi elcik ısıtmaları taktın ya motora ve açtın yolda üşüdüğünden açınca elcikleri direk aküden çekecek elektriği ve bir süre sonra akü bitecek diyorum bunu önlemen içinde en azından gündüz farı kapatarak sağlarsın onun içinde farı normal sıradan motorlar gibi açma kapamalı yapman gerek fara açma kapama koyacan yani ok

yok abi onun var tamam zaten olmasa nasıl çalışacak benim demem şu bak iyi oku koray abi :D

şimdi elcik ısıtmaları taktın ya motora ve açtın yolda üşüdüğünden açınca elcikleri direk aküden çekecek elektriği ve bir süre sonra akü bitecek diyorum bunu önlemen içinde en azından gündüz farı kapatarak sağlarsın onun içinde farı normal sıradan motorlar gibi açma kapamalı yapman gerek fara açma kapama koyacan yani ok

evet anladım .. ee tabi bu akü sorununa yol açarsa gereksiz olabilir ama çok iyi bir ihtiyaç tüm motosikletlerde olması gereken bi özellik

F54

sende zaten biraz fazla kilo var ii olur bisiklet kullanmak:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar