Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Herşey olabilir ya benimkide 2009 13000 de.Bizim burada 2006 var 5000 de :)

okan ona birşey demiyoprum işte o yüzden yakından bakmak gerek km orjinalse gerçekten fiyatı normal

K o r @ y bende iyiyim abi aynen devam 2 gündür bisiklet sürüyom işe giderken baya hamlamışız ayaklarımız ağrıyor hemen bundan sonra bisiklet sürecem :D

okan ona birşey demiyoprum işte o yüzden yakından bakmak gerek km orjinalse gerçekten fiyatı normal

K o r @ y bende iyiyim abi aynen devam 2 gündür bisiklet sürüyom işe giderken baya hamlamışız ayaklarımız ağrıyor hemen bundan sonra bisiklet sürecem :D

Hayırdır ya yine birşeyler mi kaçırdım.Benzin mi bitti ? motorumu sattın ne oldu :silent:

Bakıcam yarın müsait olursam uğruycam. Tüm gün evde olucam dedi abi. İsteyenin bir yüzü kara, vermeyen zenciymiş. :) Önündeki siperlik falan orjinal mi acaba? Çok kötü göründü gözüme tabi ufak detaylar bunlar ama. Öncelikli olarak km'ye bakmam lazım. Var mı anlayabiliceğimiz bir nokta falan? Nasıl anlarız km'sinin orjinal olduğunu. Gerçi adam arka lastiği yeni değiştirdim dedi muhtemelen ön lastik orjinali üzerinde. Belli eder kendini. (İlandan şunu anladım kırmızı motora nolursa olsun yeşil jant şeridi çekilmiycek.)

2009 model bi abimde city var 13 bin km'de 2.700 istiyor garaj motoru çok temiz bakıyor sizce ederi bu mudur ?

herkese hayırlı geceler...akşam 8de evden çıkıp gece birde ancak gelebildim eve..
hava çok soğuk olmasına rağmen çok güzel gezdim...
kafamı dağıttım....

bazı yanları iyi bazı yanları kötü bazı yanları çirkin....

mesala 14 dakikada 3 km koşmaya çalışmak kötü.. 8 saat çaprazda beklemek kötü.... daha anlatayımmı...çarşı güzell....:cherry:

bazı yanları iyi bazı yanları kötü bazı yanları çirkin....

mesala 14 dakikada 3 km koşmaya çalışmak kötü.. 8 saat çaprazda beklemek kötü.... daha anlatayımmı...çarşı güzell....:cherry:

anladım abi normal askeriye orası bizde yapacaz onları inş. biz daha yolun başında bile değiliz sen gene birazını bitirdin :D

çok zorlanıyorum arkadaşlar...çok hantalım... spor beni bitiriyor..... bence herkez yaşında yapmalı askerliği..uzun dönem kısa dönem herkez çile çekiyor...

F54

rambo nbr ya demek 3km koşmak zor ybr ile gezerken iii di değil mi?

F54

3 km ile başlandı..sırada 5 ve 10 km var.. altımda ybr olsun 1000 km lik geziye çıkayım no problem.... neyse ben kaçar gezeyim biraz....
tamam ramço sen gezin allah sana kolaylık versin senin gittiğin yerden ben döneli6.5 yıl oldu ee şimdi benide götürseler zorlanırım ama yapılmayacak iş değil yaparız ama zorlanarak 20 li yaşlardaki coçuklar zıpkın gibi olur yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar