s.a. arkadaşlar nasılsınız bakalım
syn022 2007 model olan temize benziyor ama km bana düşük geldi yakından bakmak gerek gerçekten
Aleyküm selam iyiyiz bakalım sen nasılsın
s.a. arkadaşlar nasılsınız bakalım
syn022 2007 model olan temize benziyor ama km bana düşük geldi yakından bakmak gerek gerçekten
Herşey olabilir ya benimkide 2009 13000 de.Bizim burada 2006 var 5000 de![]()
okan ona birşey demiyoprum işte o yüzden yakından bakmak gerek km orjinalse gerçekten fiyatı normal
K o r @ y bende iyiyim abi aynen devam 2 gündür bisiklet sürüyom işe giderken baya hamlamışız ayaklarımız ağrıyor hemen bundan sonra bisiklet sürecem![]()
Hayırdır ya yine birşeyler mi kaçırdım.Benzin mi bitti ? motorumu sattın ne oldu :silent:
okan ona birşey demiyoprum işte o yüzden yakından bakmak gerek km orjinalse gerçekten fiyatı normal
yoo abi motor evde birşey olmadı ben kendim süreyim dedim ama sürmek gerektiğini öğrendim sebebi motor adamı hamlaştırıyor biraz spor yapmak gerek![]()
hımm iyi o zaman sorun yok.. tabi tabi spor yap bisiklet ve yüzme en kaliteli spor
SELAM arkadaşlar nasılsınız
bazı yanları iyi bazı yanları kötü bazı yanları çirkin....
mesala 14 dakikada 3 km koşmaya çalışmak kötü.. 8 saat çaprazda beklemek kötü.... daha anlatayımmı...çarşı güzell....:cherry:
çok zorlanıyorum arkadaşlar...çok hantalım... spor beni bitiriyor..... bence herkez yaşında yapmalı askerliği..uzun dönem kısa dönem herkez çile çekiyor...
rambo nbr ya demek 3km koşmak zor ybr ile gezerken iii di değil mi?
tamam ramço sen gezin allah sana kolaylık versin senin gittiğin yerden ben döneli6.5 yıl oldu ee şimdi benide götürseler zorlanırım ama yapılmayacak iş değil yaparız ama zorlanarak 20 li yaşlardaki coçuklar zıpkın gibi olur yani3 km ile başlandı..sırada 5 ve 10 km var.. altımda ybr olsun 1000 km lik geziye çıkayım no problem.... neyse ben kaçar gezeyim biraz....