Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

slm arkadaşlar yarın açıköğretim sınavım var antalyaya gidecem bol şans dileğin dualarınızı bekliyorum motorcu dostları :D

Başarılar dilerim kardeşim, Allah zihin açıklığı versin :cat:

Bilmediğin soruları boş bırakmayı unutma :thumleft:

---------- Post added at 20:27 ---------- Previous post was at 20:25 ----------

Beyler imzamdaki soruya sizin cevabınız ne olurdu? Kafam çok karışık..

yeni kasa ybr 125 esd lerde siyah yok füme - kırmızı- nazar boncu mavisi- kül grisi var bide sanırım.

mavisi maşallah yakıyor ortalığı:) bana motorumu sattıracak nerdeyse.

fat 280 , başarılar sınavında. salcano wolf nasıl ybr ye iyi bir alternatif mi ? tavsiye debilir miyiz eşe dosta ?

F54

siz ybr yi abartmışınız bence 120 km yapmak iÇin o motora o para veriLirmi aL bi Kanuni seyhan 125 t 110 yap adam akıLLı qiT işTe xD bnm düşüncem sizi biLemem
biz ybr yi abartmadık o seyhan gibi çin malı değil üzerine oturdun mu gazı verdin mi haberin olmuyor sessiz sessiz gidiyor hem masrafsız sorunsuz az yakıt parça bol sen al kanuni bak keyfine bi tarafların da uyuşunca ben nerden aldım dersin bu motoru

---------- Post added at 23:05 ---------- Previous post was at 23:02 ----------

Vallahi sorma :) Bir kere uzun yola gidiyordum, yolda kafam şişti rüzgardan.
Benzinciden aldım kulağıma tıkamak için, büyük paket varmış o günden beridir çantada geziyor :silent:
sende benim gibi pimpiriklisin ama ben yamaha olduğu için güveniyorum veriyorum gazı veriyorum gazı nede olsa yamaha hiç korkmam bugün izin imkanım olsa anında basar bi akdeniz turu yaparım lastik patlaması dışında da yolda bırakmaz o kadar sağlam bi motor benim gözümde daha alalı 5 gün oldu maşallah diyorum(dün akşamı unuuttum bile) ver gazı yanlansın hesabı:queen:

---------- Post added at 23:07 ---------- Previous post was at 23:05 ----------

slm arkadaşlar yarın açıköğretim sınavım var antalyaya gidecem bol şans dileğin dualarınızı bekliyorum motorcu dostları :D
bol şans adaşım:wiinkk:

siz ybr yi abartmışınız bence 120 km yapmak iÇin o motora o para veriLirmi aL bi Kanuni seyhan 125 t 110 yap adam akıLLı qiT işTe xD bnm düşüncem sizi biLemem
motorla ilgileneceğine öncelikle Türkçe öğren...
daha sonra dilbigisine güzelce çalış...
sonra gel motoru konuşuruz.....

ben motosikletimi aldıgımdan beri yani 9 aydır son hızı hiç görmedim 70 80 km arası bana yetiyor benim amacım eşimle beraber motosiklete bindigim zaman sorunsuz uludaga cıkmak

ebubekir bak yine burdayım .... benden kurtuluş yok... yine fırsat yaratıp mt ye zıpladım.... çakma motorcu ebubekir.....

slm arkadaşlar nasınızı....

aksam 5 e kadar keyfini cıkarmaya bak dicem ama kayıt işlemleri ve istikhaklarını alacaksın kogusun belli olacak ve yatman 10 u bulur biraz erken teslim olsan daha iyi edersin kannatimce bana öyle olmustu 11 de yatmıstım

aksam 5 e kadar keyfini cıkarmaya bak dicem ama kayıt işlemleri ve istikhaklarını alacaksın kogusun belli olacak ve yatman 10 u bulur biraz erken teslim olsan daha iyi edersin kannatimce bana öyle olmustu 11 de yatmıstım

zaten 1 kaç saat sonra teslim olacağız... akşama kadar nette vakit geçmez.. aklım oralarda...

ramazan ilk günler biraz zor gecer fakat ileriye alısırsın dısarısını düsünürsen vakit gecmez oradaki eğitimlere görevlere veya sana bir araç verdiklerinde bakımıyla falan filan kafanı dagatacaksın ben bi ara kendimi askeriyede dogmus gibi hissediyodum ben tekşrdag malkarada askerlik yapyım ama toplasan askeligim boyunca 5 kere anca cıkmısımdır carsıya 2 haftada 1 keredi carsımız zaten birde denetlemeler falan cok oldu ceza aldık carsı kitlendi derken carsıya cıkamadık fakat 1 jeep im vardı arasıra bölük komutanı söförlügü yapardım zimmeti aldıgımda calısmıyodu bakım komutanıyla beraber altını üstüne getirmiştik bakarsın sanada böyle birseyler denk gelir hiç moralini bozmaya gerek yok

ramazan ilk günler biraz zor gecer fakat ileriye alısırsın dısarısını düsünürsen vakit gecmez oradaki eğitimlere görevlere veya sana bir araç verdiklerinde bakımıyla falan filan kafanı dagatacaksın ben bi ara kendimi askeriyede dogmus gibi hissediyodum ben tekşrdag malkarada askerlik yapyım ama toplasan askeligim boyunca 5 kere anca cıkmısımdır carsıya 2 haftada 1 keredi carsımız zaten birde denetlemeler falan cok oldu ceza aldık carsı kitlendi derken carsıya cıkamadık fakat 1 jeep im vardı arasıra bölük komutanı söförlügü yapardım zimmeti aldıgımda calısmıyodu bakım komutanıyla beraber altını üstüne getirmiştik bakarsın sanada böyle birseyler denk gelir hiç moralini bozmaya gerek yok

inşallah ulaştırma yani şöför yaparlar.. en çok istediğim bu..sonuçta bildiğim bişey..

inşaallah diledigin gibi olur ehliyetin varsa direk ulaştırmaya kaydırabilirler aslında sana bir MAn yakısır haa bi hayal ettimde kalas gibidir yada mercedes Unicorn iyi aragaz cekiliyo merette :D

inşaallah diledigin gibi olur ehliyetin varsa direk ulaştırmaya kaydırabilirler aslında sana bir MAn yakısır haa bi hayal ettimde kalas gibidir yada mercedes Unicorn iyi aragaz cekiliyo merette :D

göbek var.. tecrübe var.. ehliyet var... çok fenada aragaz çekerim... abi ağzından bal damlamış yaw.... inşallah dediğin gibi olur...

işte içeridede böle relax olacaksın olumsuzlukları geriye döndügün zaman unutacaksın gününü gecirmeye bakıcaksın he birde secmeler olur yakısıklısında arac tecrübende var bakarsın makam söförü olursun

işte içeridede böle relax olacaksın olumsuzlukları geriye döndügün zaman unutacaksın gününü gecirmeye bakıcaksın he birde secmeler olur yakısıklısında arac tecrübende var bakarsın makam söförü olursun

kafayı kazıttık abi... ne tip kaldı nede şekil.... apaçi tipi aldım.... adam uzaktan baksa göbekli -yaşlı- tipsiz..... verin bunu man a uğrassın der.... ama ben ulaştırmanın her türlüsüne razıyım....

kısmet işi be ramaza'ım sıkmıcaksın canını işte neyse ben sabah işten geldim aksam 8 de yine gitcem biraz uyucam sana simdiden hayırlı tezkereler

ha birde unutmadan bana su ybr nin debriyajı degisimi hakkında son bi bilyazarmısın pazar günü degiştirecegimde yayları tam sıkımı sıkmak gerekiyo baska ne ayarı gerekiyo
(kusura bakma yanlıs anlama ama senin bilgin oldugu için soruyorum)

cok tesekkür ederim unutma kafaya takmak yok dısarısını kendini görevine ver birde saga söle yazı yazma basın belaya girebilir ben her yere sinandedeLi yazıyodum arastırmıslar beni buldular dayak yemedim ama 2 ay carsı kitlendi :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar