Pek kurtulacagımızı sanmıyorum yaniSen yazıcının bilgisayarından falan girersin
![]()
Eyvallah kardeşim, asker selamını her zaman bekleriz. Gözümüz yollarda olacak emin ol.
Geldiğinde yapacağız Düzce turunu artık :cherry:
eyvallah arkadaşlar....
stepfunk mercekten fena olmuş hani...
bakalım bende yapacağım ama, tesisat için sağlam değil diyorlar...
elimizde kalmasın?
üstat merceği kendinmi yaptın?
Evet stepfunk gelicekdinNeyse ramazan abide gelsinde bolu - istanbul arası geziler olur
Dün canım sıkıldı kaynaşlıya kadar indim sonra gene boluya döndüm
![]()
Merceği yurtdışından getirttim, bontajını kendim yaptım. Orjinal fara birşey olmasın diye rialli'den yan sanayi far aldım.
Far tasınıda ısıya dayanıklı mat siyaha boyadım. Fakat yurtdışından getirttiğim kitin içindeki balast iki gün sonra yandı.
Balastı dandikmiş amcaların, bende sanayiden motorlar için olan 35W ince balast aldım tekrar.
Şimdilik bir sıkıntım yok, gayet memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim, farkedilirlik o kadar arttıki.
Önceden selektör yapıca görmeyen araçlar bununla yapınca hemen yol veriyor.
Taktırmayı düşünürsen ilanın linkini bulup atarım size.
Valla ramazan hayırlısıyla bir gelsinde bana sözü var zaten. Tayfayı toplar geliriz yanına
Bayramda inersen tekrar haber et. Bir hafta oradayım nasipse.
askerlikten bir kurtulalım mangal yapacağız güzeldere şelalesinde ... boluya abant a çıkacağız... gidilecek çok yolumuz var....
DANSÖZLERİ GÖRDÜK ASTSOLİSLER SIRADA GÜZELİM
kaygan yolların yapışkan şöförü....
tekteker ramço.... nasıl ama...
yamaha bu başka motora benzemez....Osmaniye Kayseri gezisi kazasız belasız gecti. 433 km. kayseri 10 lt benzin. lastik patladı 20 km. sonraya kadar gitti. lastikcide yaptırdım. harika bir motormuş, herkese selamlar.
bayramdan 4 gün sonra askerim.... yani zor...ramazan istersen ramazandan sonra gidelim boluya arkadaşların yanına...
bi gece kalıp geliriz....
yada gece tekrar geri döneriz....
ağa ramazanda yol çekilmiyor, çekilse seni kırmaz çıkardım yola...
sağlık olsun...
neyse ben giderim boluya arkadaşlarla buluşurum, yemek filan yeriz..
fotoları çeker buraya koyarım, sende askerden izlersin:queen:
ağa benim askerden geldiğim bu sene 3. senesi bitti...
4. seneye adım attık, sende ilerde dersin inşaAllah böyle...
git gelde acısını çıkarırız...