Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yaw arkadaşlar fatih in son durumu hakkında bilgisi olan varmı... bu gün çarşamba............. salı gidecekti galiba hastaneye....

Arkadaşlar size birşey söyleyeceğim, motorumu satsam mı diye düşünüyorum.
250'lik bir makina almak istiyorum bu aralar, ne dersiniz?

eğer motorunun yetmediğini , daha hzıla daha atik daha daha konforlu bir motora geçmek istiyorsan tercih senindir... gt250 comet veya ybr 250 tavsiye ederim size... cbf 250 ye sakın bulaşmayın.. 2 adet eskittim az çekirmedi bana ...

eğer motorunun yetmediğini , daha hzıla daha atik daha daha konforlu bir motora geçmek istiyorsan tercih senindir... gt250 comet veya ybr 250 tavsiye ederim size... cbf 250 ye sakın bulaşmayın.. 2 adet eskittim az çekirmedi bana ...

Tamda dediklerin gibi bir motora geçeyim artık diyorum.
YBR250'yi çok beğeniyorum ama parça sorunu olurmu bilmiyorum.
CBF'lere hiç bulaşmam dediğin gibi, bazı kötü yorumlar okumuştum onunla ilgili.
Yeni kasa CBR250 nasıl sizce? gt250'lere ısınamadım bir türlü.
Yamaha hastalığımı var nedir :p

Eğer yeterli bütcen varsa ninja 250 derim tam super sport değil oturuş pozisyonu daha iyi ve öbür 250 liklerden daha güçlü.

Ninjada var aklımda okan, ama sıfırı beni aşıyor.
İkinci eli 9-10 bin civarı, biraz zorlamam gerek bütçeyi.
Temiz bir tane bulursam neden olmasın, ama ilk önce benim karakızı elden çıkartmam lazım.

yaw arkadaşlar fatih in son durumu hakkında bilgisi olan varmı... bu gün çarşamba............. salı gidecekti galiba hastaneye....

sağol ramazan abi düşündüğün için dün ameliyat günüymüş doktorun bugün sabah gittim dedi gençsin 6 haftayı tamamlayalım 8 li bandaja devam ameliyat iyi birşey değil dedi olmassa en son çare şimdilkik yatmaya devam :D

fat geçmiş olsun....
en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle...
ybr 250 biraz pahalı gibi geldi bana...
ninjalar desen zaten hak getire...
ben hyosung a geçmeyi düşünüyorum 2007 model filan alabilirim....

fatih allah yardımcın olsun...

ybr 250 de parça sorunu yaşanmaz... çünkü yamaha arıza açmaz.....

ninja parasının hakkını sonuna kadar verecektir....

gt 250 comet yamaha olamaz ama 250 lik sınıfta güzel yere sahip... bütçe uygunsa comet alınmamalı..

Ybr den sonra ninja 250 ye geçebilirim.33 hp su soğutmalı oturuş pozisyonu sport touring gibi.Sakin kullanımda 3 küsürlere düşer birde 100 kmde yakıtı :)

İlanı girdim, hayırlısı diyelim.
Satılmazsada bu sene binerim böyle.
Bir an kanım bitlendi de böyle bir işe gireyim dedim :p

Hayırlısı olsun :)

ybr 250 ler neden bu kadar pahalıdır acaba?
bilen biri varmıdır?
ben büyük ihtimal gtr250 sarı renk almayı düşünüyorum...

s.a. geçmiş sayfalara bakmadım ama benim motor 2850 km de aldığımdan beri 1. viteste kalkış yaparken tam debriyajı bıraktığım zaman tak tık tık die bi ses geliyo biraz motor sarsılıyo gibi aldığımdan beri aynı ses geliyo 500servis bakımında usta bi bindi geldi normal dedi debriyajı çok yavaş bırakıyom yine o ses geliyo bu aralar biraz azaldı ama yine oluyo. düzelirmiki???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar