Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

abi h4 ü takınca role mi takman gerek role takmadan taksak olmaz mı?

role takmadan takarsan kablo tessisatı yanabilir... veya beyin e zarar verebilir... ama senin motorda açma kapama düğmesi var dır... uzun süre yakmazsan sorun olmaz....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:34 ----------

:):)
Tamam ramazan abi takda gorek :)

okan hava sıcak motorla gezmeyi tozmayı zenon takmaya tercih ediyorum.....:):):):):):)

role takmadan takarsan kablo tessisatı yanabilir... veya beyin e zarar verebilir... ama senin motorda açma kapama düğmesi var dır... uzun süre yakmazsan sorun olmaz....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:34 ----------

:):)

okan hava sıcak motorla gezmeyi tozmayı zenon takmaya tercih ediyorum.....:):):):):):)

abi senin dediğin tesisat yanması 55w olanlarda olur diye düşünüyorum ben 35 w orjinalden takacağım takarsam :D

Bende Kingi 5 milyar yazıp koyayayım :) :queen:

Benim elimde olsa 5.000 e'de Satarım :bounce: İşi bilicen be enes :) Temiz king var elinde kafana göre yaz fiyatını koy..Keyfe keder :)

Beyler Bana Korna önerin :p Akşam asker eğlencesi var..Hangi kornadan alıp takayım ? Elimde polis sireni var..3 sesli + konuşmalı..Onlamı katılıyım yoksa yeni bişiler mi alıyım :p Ramazan abi önerin var mı.

Recai teker meker dıyon nıye sasırdın teker yapmasa tek teker ramco olur muydu :)

eskiler tanır yeniler örnek alır.. bir zamanlar bende 65 kiloydum... yaşarken evlendirdiler beni.. sonuç 90 kilo oldum... teker meker yalan oldu..ybr yırtınıyor altımda gitmek için..... okan zenonlar dehşet evde denedim..tessisatıda ayırdım... balanslar monza ampülün biri monza diyeri yeni takılmış markasını unuttum.... bu arada bir saat yokum...pazar listesi verildi elime ..4 kilo domates 4 kilo salatalık.. 1 kilo patlıcan bir kilo bezelye 2 kilo erik... 2 kilo tatlı 2 kilo acı biber.. ybr değil kamyınet mübarek...

Recai teker meker dıyon nıye sasırdın teker yapmasa tek teker ramco olur muydu :)
Niye şaşırayım oğlum hoşuma gidiyo ramazan abiden böyle şeyler görmek :p

eskiler tanır yeniler örnek alır.. bir zamanlar bende 65 kiloydum... yaşarken evlendirdiler beni.. sonuç 90 kilo oldum... teker meker yalan oldu..ybr yırtınıyor altımda gitmek için..... okan zenonlar dehşet evde denedim..tessisatıda ayırdım... balanslar monza ampülün biri monza diyeri yeni takılmış markasını unuttum.... bu arada bir saat yokum...pazar listesi verildi elime ..4 kilo domates 4 kilo salatalık.. 1 kilo patlıcan bir kilo bezelye 2 kilo erik... 2 kilo tatlı 2 kilo acı biber.. ybr değil kamyınet mübarek...

Abi bigün önünde teker yaparım senin için :p

Hastasıyız Dedeee...

hmmm tamam şimdi oldu....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:11 ----------

Uploaded with ImageShack.us

resme dikkatli bakarsan uzun olduğunu anlarsın...

iyiyiz sana da günaydın ramazan abi :D abi yuvarlak farın iç nikelaj kısmı sadece satılır mı bir bilgin var mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar