Biyerleri kısa devre yapmısdım bılmeden ondan olduAma sımdı anahtar bagladım hem xenon ıcın ıyı oldu.
neredeki kabloyu nasıl yaptın? anahtarı nereye taktın? bir iki foto çeker misin?
Biyerleri kısa devre yapmısdım bılmeden ondan olduAma sımdı anahtar bagladım hem xenon ıcın ıyı oldu.
neredeki kabloyu nasıl yaptın? anahtarı nereye taktın? bir iki foto çeker misin?
Bizim yavrular Windy'nin yanında kedi gibi kalıyomuş diyorlar.Gerçi bizim kedilerin tırmandığı dağların yarısına çıkabilirmi windy meçhul.
Eywallah kardeşim allaha şükür..Çalışıyoruz napalımReco iyim sen nasılsın gorunmuyon
Pardon karıstırmısım ben![]()
okan bir depo benzin sana rahat rahat yeter... sen yola çık gerisini boş ver....
Unique senin ybr neden elektrik arızası yapmıştı? ben de xenon takıcam ama tüv(fenni muayene)den geçer mi? yoksa problem çıkarırlar mı?
zenon ile muayeneden geçmiyor... benimki yedinci ayda.... söker takarım ne olacak...
recai görünmeye başladım yeniden ekranlardayım.. havayı sıcak buldummu yollardayım...

Köy hayatı yaşıyorum zaten.Burda heryer traktor.Koy hayatı gıbısı varmı be![]()
Aynen dedem de international 444 var abi sesi duysan.Köpek gibide çeki var.Herşeyim doğal süt yumurta mantar desen bol.Ohhh![]()
gelecem yakında sıkma canını
o zaman göstereceksin bana köy hayatını....
günaydın dostlar nasılsınız... motorun yan çantalarını söktüm....
Merhaba arkadaşlar, ybr 125 kullanan arkadaşlara bir sorum olacak! Cbf 150 motoru çok kısa bir süre kullandım, sabahları çalıştırınca biraz zorlanarak çalışıyordu, servisine sordum, bu motorlar sabahları çalışınca böyle yapar demişlerdi. ybr 125 için de aynı sorun var mıdır? teşekkür ederim.
ben takmaya çalışıyorum para biriktiriyorum sen söküyorsun. neden söktün?![]()