Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Devir ibresinin hızıda yavaş motormu o ya :mrgreen:

Lastiği ne marka aldın ?

evet :salut:haklısın motor mu o sadece motosiklet :queen::queen::queen: dedim ya okan benim devir az gösteriyor dikkat ettiysen ilk çalıştığında 500 devir gibi çalışıyor seside dinlersen sanki 1500 devir gibi rolantiside

iyidir abi sen nasılsın?

bi gaza gelmemle lastiği patlattım.tabi 60 tl cepten cıktı:pale:

ağa boş ver giden 60 lira olsun ordaki arkadaşlara kapak olmuş oldu..onlar bön bön baka kaldılar...
bende en son 5 ay önce kabak şakurayı patlatana kadar yakmıştım ama şakura zaten dandik hemen gittii...

Sen meşhur lafını hatırlamadınmı :queen:

Her baba yiğit mercedes kullanamaz :queen::queen:

bak o gerçekten öyle... bizim şöförlere onu çok söylerdim ama ybr başka...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:15 ----------

bu gün motoruma tankpad aldım.. fazla güzel değil ama idare eder....

bak o gerçekten öyle... bizim şöförlere onu çok söylerdim ama ybr başka...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:15 ----------

bu gün motoruma tankpad aldım.. fazla güzel değil ama idare eder....

İyi olmuş cizilmez ben ilk aldığım zamanlar almışdım hoş oluyor.

:)
ağa boş ver giden 60 lira olsun ordaki arkadaşlara kapak olmuş oldu..onlar bön bön baka kaldılar...
bende en son 5 ay önce kabak şakurayı patlatana kadar yakmıştım ama şakura zaten dandik hemen gittii...

şakura sert lastik bendeki ırc idi hemen bitti lastik.motorcuların içinden 2 kişi arkadaşım sadece diğerleri pek benim kafadan değil bide çok kıskanıyrlar:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:41 ----------

Birader geçenlerde kalbini kırdıysam affola.Moralim bozuktu bi kaç gündür kusura bakma :rendeer:

yok kardeşim ne alakası var:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:44 ----------

Kalitesiz işte :p Devir bile sapmış :p:p

nr 47 mi ?

evet nr 47

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar