Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ok sen bilirsin... ben ağırdan alıyorum..aldımmı aklıma yatanı almak istiyorum...

Tamam sen bilirsin işini :wiinkk:

aynen bende uzun xenon kısa normal alıcam okan..Varmı istiyen arkadaşın bi sorup soruştursan ? Bi tanesi boşta kalıcak bari biriyle beraber alayım

Keşke yuvarlak far yerine mercek farlısından alsan 160 lıra.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-yamaha-ybr-125-icin-xenon-far-32773539/detay

recai en güzeli birini vermek zaten... 50 liraya çok ucuz.... kullanan varmı performansı hakkında bilgin varmı...

Tamam sen bilirsin işini :wiinkk:

Keşke yuvarlak far yerine mercek farlısından alsan 160 lıra.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-yamaha-ybr-125-icin-xenon-far-32773539/detay

ondan alıcaktım okanda bunu kendin yaptırmak inan daha ucuz maliyetli..Kazık bu fiyat araştırınca gördüm..(30 lira mercek)

recai en güzeli birini vermek zaten... 50 liraya çok ucuz.... kullanan varmı performansı hakkında bilgin varmı...

Bizim arkadaşlar kullanıyor bundan sorun yok sorun olursa geri iade alır zaten benim arkadaşım olduğu için güveniyorum :) 50 lirada gerçekten çok uygun bana göre tabi

ondan alıcaktım okanda bunu kendin yaptırmak inan daha ucuz maliyetli..Kazık bu fiyat araştırınca gördüm..(30 lira mercek)

Bizim arkadaşlar kullanıyor bundan sorun yok sorun olursa geri iade alır zaten benim arkadaşım olduğu için güveniyorum :) 50 lirada gerçekten çok uygun bana göre tabi

uzun kısa zenon değilmi bu... birde bu araba zenon u değilmi...

İstersen uzun normal kısa xenon olur, İstersen kısa normal uzun xenon olur onu seçebiliyorsun.
Evet uzun kısa 120 lira 2 adet beyin 2 adet ampul

hmmm..anladım.... bende okan a bahsetti okan uzun kısa zenon istiyor.. bence uzun normal olması daha güzel..şehir içinde o kullanılır ...

2 tane sinyal alıcam yarın başka eksiğimiz kalmadı
snc00529.jpg

Hehe varya şu aşşağıdaki değişiklikleri yapsam motora manyak olur.

Kısa performans egzoz.
Led sinyal.
Mercekli xenon far
Karbon fiber kaplama yapcam bikaç yere.

Bunları yapdıkdan sonra çok güzel olucak valla :)

S a hayırlı gecer bugün başıma talihsiz bi olay geldi okuldayken arkadaşımın motoru benimkinin üstüne düştü :) ve ön siperlik yan tarafından kırıldı siyah olan farın üstündeki gösterdenin önündeki küçük cam :) telefon açtım servisine orjinal ne kadar diye sordum 55 tl fiyat verdiler ya o 5 tl bile zor eder bi amacı bile yok ölesine görüntü çok canım sıkıldı :) almam gereklimi sizce o kadar edermi anlamadım ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar