Sanayiden geldim şimdi..Yuvarlak kafa aldım motora komple , yarın takıcam bakalım.
hadi hayırlısı resimleri bekliyoruz.. far ampülünü h4 yapmayı unutma bence.....
Cityler zaten h4 ya usta kafayı değiştirince yaptırmak mı lazım ? Şuan far yanımda taktırmadım daha
h4 olan ampül... yuvarlak farlarda balon ampül var.... balon ampül hem aydınlatma bakımından yetersiz hemde çabuk patlıyoor... aslında h4 yapımı çokta zor değil..oto parçacısından h4 ayağı alıyorsun plastik yuvarlak bir parca birde h4 duyu alıp kaploları kesip takıyorsun bu kadar basit....
Ben bi tane h1 xenon buldum burda bana ucuzdan vericek, bunu alsam taksam sorun yaşarmıyım ? h1'in farkı nedir ?
Ya uqur un motoru uzun kısa o nerden bulduki.
öndeki demirle sepeti sök fatih ustam
uzun kısa yok değil maliyet yüksek .. tek kişilik zenon 150 lira en aşşağı.... bilmem anlata bildimmi yok değil yoksa...
Monza alalım o zaman ben o röleden bulsam kendim taksam olur mu ?
Xenon istiyenler olursa Ben 100 liraya alıyorum, 50 liraya size yollarım.100 liraya 2 adet beyin, 2 adet ampul.Yedek ampul isterseniz 12.5 lira, haberiniz olsun arkadaşlar.
Uzun kısa xenon 120 lira.
okan ben biraz daha araştırmaktan yanayım... .... malum çalışmıyorum maliyeti ne kadar düşürürsem o kadar iyi...
okan ben biraz daha araştırmaktan yanayım... .... malum çalışmıyorum maliyeti ne kadar düşürürsem o kadar iyi...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:22 ----------
marka ney....... kaç bin k.....
Tamam abi araştır ama bana çift röleyi unutma![]()
Hid xenon 8000 k almak istiyen olursa söylesin yoksa alıcam satarım birine napalım![]()
Yok abi bi kere senle çıkdık yola satmak olmaz zaten acilde değil.Xenonda uzunları çok istiyorum yaylada zifiri karanlıkda bi çakıcam uzunları gündüz gibi olsun![]()
Yok abi bi kere senle çıkdık yola satmak olmaz zaten acilde değil.Xenonda uzunları çok istiyorum yaylada zifiri karanlıkda bi çakıcam uzunları gündüz gibi olsun![]()