Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Okan burdaki fiyatı ne kadar onu öğrenicem bu arada sen 150 liği almak istiyormusun yoksa caydın mı ?

dur ekliyem senin için az uyumuyalım bakalım Bi yerimiz mi eksilir :p

Mrt İlhan Gene olmadı :p

kusura bakma kardesım anlamadım hıc bısey...dogru fotoyu secıyorum ama olmuyo

Ne oldu öğrendınmı nasılmış kalıtelı mıymıs.

Söylediğim günden beri yağmur yağıyor..Bugünde Kar yağdı 4 senede bir yağıyo bana denk geldi çıkamadım ki..Sanayiye gidince hem gidonu hem senin işi halledicem ama kaliteli gözlemlediğim kadarıyla..

Murat usta boşver uraşma :) Okana yazmıştım o mesajı bugün ortalık karıştı yeminle :p hayır kafamda güzel değil sorun bendemi beyler :pale:

Yağsın tabı hep bızım burayamı yagacak bırazda sızın oraya yağsın :p

04022011897.jpg

Alet bu beyler dağılın :)

Düzce zaten buraya 40 km sat dedım satmadı ya nerden bıldın :queen: Bı gun benımkını bırakıp alır kacarım bak uzakda değil :queen:

Mrt ilhn sabah kalkdın cok guzel ve sıcak bır yaz sabahı motoruma bır bakayım dıyorsun bır bakıyorsun oda ne kırmızı şimşeğin yerinde maviş bir ybr :queen:

recai senın motorun plakalıkdakı trafık canavarı ısaretı cok guzel bende ondan ıstıyorum :)

Abi yapma etme bırak simitcilere uyma :queen:

Okan bi kaybol ya :) allah allah nedir senden çektiğimiz oğlum milletin önünü kesiyon ha :queen:
Okan git bi orjinal yeni kasa ybr al kırmızı 1 günde bu hale getiririm :)

Reklamcıda yaptırıyoruz murat bulamazsan alıp yollıyım sana en fazla kargo parası öderiz :p

Allah Kaza bela wermesin ilhan Kardeşim Çok temiz asil duruyor o nazar boncuğunu hakedio kardeşim aman diyim tak bi tane Allah'ım nazardan kazadan korusun

Okan bi kaybol ya :) allah allah nedir senden çektiğimiz oğlum milletin önünü kesiyon ha :queen:
Okan git bi orjinal yeni kasa ybr al kırmızı 1 günde bu hale getiririm :)

Reklamcıda yaptırıyoruz murat bulamazsan alıp yollıyım sana en fazla kargo parası öderiz :p

Mucukss :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar