Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ona yazık buna yazık hacı boşkoyy :) Stern zaten fotodan belli tekerci olmadığın askıda değil motor :)

okan kralsın tamamda bana öğret diyom :queen:

recai ön kaldırınca ne oluyor bende bunu anlamıyorum sakin sakin kullansanız ya kardeşim ön düzeninize ve direksiyon bilyalarına yazık :pale:

eskiden bende çok ön kaldırıyordum... 12 yaşında çalışmaya başladım taki yaş 21 olunda evlenince bıraktım... ön kaldırmanın bana sağladığı tek şey düşüp kalkmaktan oluşan zarardı... işi tam öğrendim herkes benden bahseder oldu ben akıllandım.... bence n iyi motorcu torununu motosikletine bindiren motorcudur..risk almayın arkadaşlar yıllanmış tecrübe konuşuyor.. haliç i boydan boya tekteker geçerdik.... hey gidi günler hey..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:16 ----------

Allah kimsenin balatalara zeval vermesin :queen:

Recai hangi vitesde istiyosan kaldıram :queen::queen:

balata ucuz yaw..zaten zamanla değiştirmeyide öğnerirsiniz..... 35 liraya japon balata var çok güzel.... riallide...

eskiden bende çok ön kaldırıyordum... 12 yaşında çalışmaya başladım taki yaş 21 olunda evlenince bıraktım... ön kaldırmanın bana sağladığı tek şey düşüp kalkmaktan oluşan zarardı... işi tam öğrendim herkes benden bahseder oldu ben akıllandım.... bence n iyi motorcu torununu motosikletine bindiren motorcudur..risk almayın arkadaşlar yıllanmış tecrübe konuşuyor.. haliç i boydan boya tekteker geçerdik.... hey gidi günler hey..

ramço abiyi dinleyin arkadaşlar bence aynen katılıyorum :cat:

Alayına isyan öLümüne teker ulan :queen: abi ben trafikte yapmayı düşünmüyorum yapmıyorumda.

Ona yazık buna yazık hacı boşkoyy :) Stern zaten fotodan belli tekerci olmadığın askıda değil motor :)

okan kralsın tamamda bana öğret diyom :queen:

Şimdi sen ve bikaç arkadaşın onlardada motor olacak sana artıstık yapsınlar sende bi gaza gel yap tekeri bi bakıyosun anaa tekerde gidiyosun :queen:

Şaka maka bana böyle oldu atv ler falan vardı bagırtıyolar hareketler falan alın lan sıze hareketın kralı dedım bı dayanmısın nasıl aldıysam tekere epey gıttım ole motor askıya aldı zaten kendıme ınanamadım :queen:

herşeyin bi tadını alacaksın yerine göre teker de deniyecen filtre açıp kesici de yapacan.

Aman abii Apaçi derler !! kimse duymasınn bu aralar moda herşeye apaçi demek :)

Okan King Stayla..İdolümsün

Joke machine :)

Recai kılavuzu okan olanın gerisinin sen tamamla :queen:

Ramço abi ne var ne yok :cherry:

ne olsun aynı tas aynı hamam... akşama kadar pc koltuğundan tuvalet haricinde kalkmadım...:queen::queen::queen:

:mrgreen:Onun için beni bekliyodun yani

atv acınnn bolu

şuan izledim bolu felç... ama ben o kar altında 2 tur atmak isterdim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:42 ----------

arkadaşlar ramço kaçar... kahveye gideyim arkadaşlar okeye dörtüncü aranıyor...

Bolu ya yağdımmı tam yağıyor namıssız :) Bugün çok soğukdu yani gerçekden mart kapıdan bakdırır kazma kürek yaktırır :)

arkadaşlar ask marka arka fren balatası alayım diyorum. özellikle uzun süredir forumda görünmeyen Serdarmert ve Newçeri abime, ayrıca müdavimlerden Ramço abiye sormak istiyorum.
bu demek değil ki diğer kişiler cevaplamasın, aksine herkes kullandığı arka balata markasını ve fiyatını, ayrıca orjinalinden ne kadar kötü ya da iyi yazarsa sevinirim.
sürekli okuyorum forumu ama söz gümüşse sükut altındır demiş atalarımız, forumu geyik yaparak doldurmaya gerek yok :bounce:
ask fren balatası:
http://www.rialli.com/urunler/yamaha-ybr-motorsiklet-yedek-parca/303_teker-grubu/9000__arka-fren-balatasi-ask-ybr/

Son düzenleme:
ben motorumu aldığımda değişmesi gerekiyodu yani neredeyse bitmişti vida sonuna kadar sıkılmıştı neyse konuya geleyim ben ASK marka aldım kullanıyorum memnunum hiç bi sorun yaşamadım 1 senedir ama orjinalle kıyaslama yapamıyorum...

arkadaşlar ask marka arka fren balatası alayım diyorum. özellikle uzun süredir forumda görünmeyen Serdarmert ve Newçeri abime, ayrıca müdavimlerden Ramço abiye sormak istiyorum.
bu demek değil ki diğer kişiler cevaplamasın, aksine herkes kullandığı arka balata markasını ve fiyatını, ayrıca orjinalinden ne kadar kötü ya da iyi yazarsa sevinirim.
sürekli okuyorum forumu ama söz gümüşse sükut altındır demiş atalarımız, forumu geyik yaparak doldurmaya gerek yok :bounce:
ask fren balatası:
http://www.rialli.com/urunler/yamaha-ybr-motorsiklet-yedek-parca/303_teker-grubu/9000__arka-fren-balatasi-ask-ybr/

benim motorumun balatası orjinal.. ama sedat ın motoruna taktım ve memnun kaldık bu balatadan.... şuan benim elimde bana lazım olur diye bir takım alıp koydum... sedat üzerinde 13000 km yol yapmıştı.. bende kullandığımda balata daha yeni takıldığından yumuşaktı....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar