Telefonun net bıttı bende sap gıbı kaldımEve daha yenı girdim.Coşmuşsunuz fotograf fotograf ustune
Uniqe prodıkşın iftiharla sunar
[YT]q5QrV1O1gME[/YT]
UNİGE hoş geldin..özledik seni.. sternboy ben seni düzcede görmüştüm.....
lokman yada erdinin yanında ama çıkaramadım...
Recai yuh sende azıcık geri otur 2 aragaz hop on yukarda bide benım motora dede motoru dersin kendin dede gibin kullanıyon heralda :queen:Stern şu tek kişi teker olayını bana anlatırmısın dostum.
okan 11500 devircik mi yapıyor bende birşey sandım dı :queen::queen:
okan kesicide hiç ses çıkmıyor..Ben bi kesici yapıyorum 2 sokak öteki mahalle küfür ediyor
UNİGE hoş geldin..özledik seni.. sternboy ben seni düzcede görmüştüm.....
lokman yada erdinin yanında ama çıkaramadım...
adamım adamın telefonu kapalı... adresini bilmiyorum... ben onu uğrak yerlerinde görüyorum hava yağışlı diye orayada gelmiyor.... geleceği günü beklemekten başka yapacak bişey yokHoşbulduk.Hani benim 150 lik silindirimmm :queen:
Recai yuh sende azıcık geri otur 2 aragaz hop on yukarda bide benım motora dede motoru dersin kendin dede gibin kullanıyon heralda :queen:
O kadarcık ya senınkı kac devircik yapıyor 9500 cükmü :queen::queen::queen:
Çıkıyorda telefon bokdan![]()
O kadarcık ya senınkı kac devircik yapıyor 9500 cükmü :queen::queen::queen:
abi düzcede değil yuvacıkta görüşmüştük seninle.. metehan ebilerle bi grup yukarı biyerlere gitmiştik topraklı yoldan o gruptaydım bende![]()
La sende 2 günlük bebeye mi anlatıyon bizde biliyoz kaldırmayı :queen: Tek kişi çok zor oluyor..Kaçıncı vitesde kaldırıyon senDediğimi yap olur koltugun tam ortasına otur zaten 2 aragazdan sonra kendı kalkıyor
Tekerde foto cekdirmem farz oldu :bounce:
Stern şu tek kişi teker olayını bana anlatırmısın dostum.
abi düzcede değil yuvacıkta görüşmüştük seninle.. metehan ebilerle bi grup yukarı biyerlere gitmiştik topraklı yoldan o gruptaydım bende![]()
tamam şimdi oldu...... hatırlıyorum ama çıkaramamıştım..şimdi taşlar yerine otrudu...
ya aslında bende tam olarak yapabiliyo değilim kaldırıyom ama gidemiyorum![]()
ordan sonrada bi kartepe yapmıştık ama sedatla seni ikna edememişti metehan abi![]()
Heh bak tek kişi onu bende yapıyorum..1 de kaldırıyorum ama gidemiyorum, 2 kişi her yolu bitiriyorum