Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar nasılsınız..Sedat_57 sağ salim gelir inşallah..
Benim size bi sorum olucak fikrinize ihtiyacım var..Uzun zamandır aklımda olan kafa değişimi işlemini yaptırıyorum, Düz Ybr 125 yuvarlak kafası + xenon mu alayım , yoksa hazır bu şekilde satılan mercekli xenonlu kafadan mı alayım ?

32660986wx2.jpg

dsc02176ho5.jpg

snc00484.jpg

snc00485.jpg

İlk resim içi siyah mercekli xenon angel eye (uzun kısa xenon )150 lira..
2.resimdeki 70 lira Far parçaları içinde..+ 120 lira xenon Hangisi daha çok yakışır ? fikirlerinizi bekliyorum pazar günü gidip taktırıcam zamanı geldi yaz geliyor :)

Son düzenleme:
Şimdi hacı bende alıcam o fardan ama kalitesi nasıl iyimidir bilmiyorum.Sizin ordan elden mi alıcaksın sen ?

Şimdi hacı bende alıcam o fardan ama kalitesi nasıl iyimidir bilmiyorum.Sizin ordan elden mi alıcaksın sen ?

elden alıcam uniqe 200 lirayı bulucak gibi dün sordumda Ayrıca yan tutma demiri ve sinyalleride alıcam kafayı takmak için 200'ü gözden çıkarmam gerekiyor ama çok şık ve güzel gösteriyor karşıdakinin gözünü almıyor ve acayip aydınlatıyor xenon istersen ben taktırayım sorun yaşamazsam sende al

mercekli kısa
24.jpg

mercekli uzun
25.jpg

Merhaba
Arkadaşlar benim ybr (2010 yeni kasa) hız yapmıyor uzun yolda 100 anca (yokuş aşağı değilse). Gelip motoru görenler bu motor 130 basar rahat diyor ama ben bayır aşağı 120 anca gördüm. Eski kötü bi 125lik mondial beni geçiyor uzun yolda.
Motorda bi anormallikmi var ? (arka dişli 45lik sanırım) Sizdede aynımı ?
Hız yapan biri değilim ama hız konusunda pek hızlı değil gibi.

elden alıcam uniqe 200 lirayı bulucak gibi dün sordumda Ayrıca yan tutma demiri ve sinyalleride alıcam kafayı takmak için 200'ü gözden çıkarmam gerekiyor ama çok şık ve güzel gösteriyor karşıdakinin gözünü almıyor ve acayip aydınlatıyor xenon istersen ben taktırayım sorun yaşamazsam sende al

mercekli kısa
24.jpg

mercekli uzun
25.jpg

çok güzel aydınlatıyor almak lazım aslında :D

Xenon alıcaksan mercekli alıcaksın karşıdan gelen sürücüyü düşünmek lazım oda bi can taşıyor sırf zevk için karşıdaki adama kaza yaptırmam ben şahsen..Oyüzden 200 lirada olsa Gidip taktırıcağım karşıdakinin canı'da benim için önemlidir.:) Bu arada sadece mercek ve yuvarlak kafa işlemi burda 60 liraymış xenonsuz..Eğer elinizde yuvarlak kafa varsa onu götürüp içine mercek işlemini uygulatabilirsiniz sanırım far sizin olduğu için 30 liraya falan yaparlar içine merceği ama tam bilmiyorum tabi daha ucuza gelir xenonuda kendiniz alırsınız Benimki mecburen pahalıya gelicek çünkü uzay kafa şuan..+ angel eye falanda olucak içinde ama değicek..

Merhaba
Arkadaşlar benim ybr (2010 yeni kasa) hız yapmıyor uzun yolda 100 anca (yokuş aşağı değilse). Gelip motoru görenler bu motor 130 basar rahat diyor ama ben bayır aşağı 120 anca gördüm. Eski kötü bi 125lik mondial beni geçiyor uzun yolda.
Motorda bi anormallikmi var ? (arka dişli 45lik sanırım) Sizdede aynımı ?
Hız yapan biri değilim ama hız konusunda pek hızlı değil gibi.

Şimdi dostum ben sana şöyle bi açıklama yapayım Bu motorun tamamen orjinal açılmış haliyle yapıtığı hız 120 km'dir..Senin motorun esd kasa onunda yapıcağı 120'dir çünkü alt motorları aynıdır..Motorun kaç km'de ? daha açılmamış olabilir..Dipgaz uzun yol yapman lazım tek kişi yaptın mı hiç ?

Son düzenleme:
2000 km de. Ama mümkün olduğunca yüklendim gaza uzun yol yaptım diyemem. Son sürat giderken hatırladığım kadarıyla 5. vites 8-10bin devirde kesilme yapıyor vınn vınn vınn ediyor. Enjeksiyon nedeniyle yakıt gelmemesinden dolayı olduğunu sanıyoruz yanılıyormuyuz?

2000 km de. Ama mümkün olduğunca yüklendim gaza uzun yol yaptım diyemem. Son sürat giderken hatırladığım kadarıyla 5. vites 8-10bin devirde kesilme yapıyor vınn vınn vınn ediyor. Enjeksiyon nedeniyle yakıt gelmemesinden dolayı olduğunu sanıyoruz yanılıyormuyuz?

rodajını tamamlamak üzere yada tamamlamış olabilir o yüzden birazcık motora yüklenmen lazım o zaman düzelir 120 km yi falan bulursun

Bu sene büyük motor niyetim var ama YBR satma niyetim yok. YBR yi aldım ehliyet filan derken geç kaldık havalar soğudur. Artık fazlasıyla yol yaparım. Oturağı çok sert olmasa uzun yol zevkli olacak ama her yeri uyuşuyor insanın.

Bu arada YBR 2011- SZ siyah kasa olarak çıkıyormuş hindistanda paylaşayım dedim.
2011-yamaha-india-unveils-sz-sz-x-ybr-125%204.jpg

yamaha işini iyi yapıyor güzel motora benziyor.. ne zaman gelecekmiş bu motor..bende motosiklet almak üzereyim apacheyi bekliyorum gördükten sonra ya apache alacağım yada ybr

ben apacheyi bi göreyimde hemen motorumu alayım çok bekledim bide bunu bekleyemem gelirmi gelmezmi..

Apache sitesinde yok ybr gibi motor. Hep scoter hangisi senin alacağın resmini atsana bakalım nasılmış?

tvs apache 150

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:27 ----------

2666365380w.jpg

resim gözükmüyor google dan baktım çok iyi bi motora benziyor ybr den daha cüsseli gibi
birde resimler arasında honda hunk diye bişey cıktı ybr apachi karısımı gibi ilginc
Hero_Honda_Hunk.jpg

Apachen Hayırlı olsun simdiden :)

idir sen? :) foruma uygun olmuyor bu tarz yazılar mod atmasın bizi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:37 ----------

aklıma gelmişken sorayım arkadaşlar ybr125 e daha yumuşak bir sele taktırabilirmiyim yoksa kılıfmı yaptırmam gerek ? Malum çok sert selesi 1 saat sürdükten heryerim uyuşuyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar