gidon güzel
Mrt ilhan bana o gidondan bulabilirmisinaslında gidon aynıda biraz yanlara doğru genişletmişler
![]()
Esd'lerin en iyisi sende merak etme
buldum o uniqenin koyduğu resimdeki arkadaşla anlaştım havalar çok kötü burada biraz düzelsin alıp takıcam mercekli xenonu yuvarlak kafa..Şeritleri mora çeviricem jantları mor yapıcam ozaman gene tek olacak
![]()
Mrt ilhan bana o gidondan bulabilirmisinaslında gidon aynıda biraz yanlara doğru genişletmişler
![]()
Gaç paraymış bu
uqur sahıbınden uyelıgın varsa mesaj at dadaş motora.
hayırlı geceler arkadaslar
gidonmu 150 tl La
Niye sıfır fotograflarını koyuyon şimdiki hali hani![]()
tmm recai sende araştır ondan lazım bana kargoyla gönderırsın gari bana eşşek değilSe :cherry:
yok xenon mercekli yuvarlak kafa gidonu sorarım sanayide..Sende arkadaşın aldığı yere msj at belki vardır
Şuanda aynı uniqe aynen o fotolardaki gibi duruyo 3.200'kmde 0 zaten motorum zaten binmiyorum garajda yatıyor tozlandı birazsıkıldım artık işte havalar çok soğuk düzelsin Şeritleri sökücem mor şerit yapıcam kafayı değiştiricem mercekliye.. Siyahla morun uyumunu herkese göstericem az bekle hele
![]()
hesabım yok sorsana bi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:21 ----------
bu motoru esd'ye benzetemedım arka grenaj mı yok benmi göremiyorum göstergelerde eski kasa ybr de olan tipten
Kafa çıkınca göstergeler öyle gözüküyor olabilir yada göstergeleride değiştirmiş ama esd o gördüm o motoru lastik yakıyor paso
hesabım yok sorsana bi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:21 ----------
bu motoru esd'ye benzetemedım arka grenaj mı yok benmi göremiyorum göstergelerde eski kasa ybr de olan tipten
Evet bunlar teker yapdıkları için çıkardı heralde arka grenajları ama esd büyük ihtimal birde mesaj attım yarın cevap gelir.