Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Mrt ilhan bana o gidondan bulabilirmisin :) aslında gidon aynıda biraz yanlara doğru genişletmişler :D

Mrt ilhan bana o gidondan bulabilirmisin :) aslında gidon aynıda biraz yanlara doğru genişletmişler :D

Var burda o gidondan ugur..Neler neler var ybr için dünyada tek olur motorun getir bana bırak 1 saat sonra farkı gör :p
Motor güzele benziyor 5000km'de ben daha 5000'i göremedim 3.200

Esd'lerin en iyisi sende merak etme :p

buldum o uniqenin koyduğu resimdeki arkadaşla anlaştım havalar çok kötü burada biraz düzelsin alıp takıcam mercekli xenonu yuvarlak kafa..Şeritleri mora çeviricem jantları mor yapıcam ozaman gene tek olacak :p

32660986wx2.jpg

Gaç paraymış bu :)

uqur sahıbınden uyelıgın varsa mesaj at dadaş motora.

gidonmu 150 tl La

yok xenon mercekli yuvarlak kafa gidonu sorarım sanayide..Sende arkadaşın aldığı yere msj at belki vardır

Niye sıfır fotograflarını koyuyon şimdiki hali hani :p

Şuanda aynı uniqe aynen o fotolardaki gibi duruyo 3.200'kmde 0 zaten motorum zaten binmiyorum garajda yatıyor tozlandı biraz :p sıkıldım artık işte havalar çok soğuk düzelsin Şeritleri sökücem mor şerit yapıcam kafayı değiştiricem mercekliye.. Siyahla morun uyumunu herkese göstericem az bekle hele :p

tmm recai sende araştır ondan lazım bana kargoyla gönderırsın gari bana eşşek değilSe :cherry:

yok xenon mercekli yuvarlak kafa gidonu sorarım sanayide..Sende arkadaşın aldığı yere msj at belki vardır

Şuanda aynı uniqe aynen o fotolardaki gibi duruyo 3.200'kmde 0 zaten motorum zaten binmiyorum garajda yatıyor tozlandı biraz :p sıkıldım artık işte havalar çok soğuk düzelsin Şeritleri sökücem mor şerit yapıcam kafayı değiştiricem mercekliye.. Siyahla morun uyumunu herkese göstericem az bekle hele :p

Hadi bakalım görelim morun gücünü :p

uqur sahibindende hesabın yoksa sorarım ıstersen ?

Birde şaka makınalarında bırısı takmıs esd ye yuvarak far.

167059_475077607396_157444212396_6393326_6899277_n.jpg

hesabım yok sorsana bi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:21 ----------

bu motoru esd'ye benzetemedım arka grenaj mı yok benmi göremiyorum göstergelerde eski kasa ybr de olan tipten

Son düzenleme:
hesabım yok sorsana bi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:21 ----------

bu motoru esd'ye benzetemedım arka grenaj mı yok benmi göremiyorum göstergelerde eski kasa ybr de olan tipten

Kafa çıkınca göstergeler öyle gözüküyor olabilir yada göstergeleride değiştirmiş ama esd o gördüm o motoru lastik yakıyor paso

hesabım yok sorsana bi

Evet bunlar teker yapdıkları için çıkardı heralde arka grenajları ama esd büyük ihtimal birde mesaj attım yarın cevap gelir.

Evet bunlar teker yapdıkları için çıkardı heralde arka grenajları ama esd büyük ihtimal birde mesaj attım yarın cevap gelir.

tmm saol,bu şaka makınalarının facebook grubundanmı buldun bu resmı ben bulamadım varsa orada resım bir link atsana altına yorum yapacam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar