Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

farın çercevesini cıkardıgında böyle oluyor ama bu benım motor değil şaka yaptım :mrgreen: bende deneyecem bakalım böyle olacakmı ama %100 çerçeveyi çıkardıgında böyle olur

ybr kaliteli diyoruz ama
1-neden ngk cr7hsa buji koymazlar
2-neden haze,yuasa marka jel akü koymazlar
3-neden metzeler,pirelli,michelin lastikler koymazlar.

bunlar o kadarda zor şeyler değil ve motorun en önemli parçalarından biri.artık kendimiz değiştirecez.

bu arada victor adlı arkadaş bir titreşimden şikayetçiydi.usta bana cr7 buji ile titreşimin kesileceğini söyledi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:26 ----------

saol hemşo burda 6 lira.dedimde yanlış biliyormuşum iridyum buji iyi gelmez bizim tarz motorlara.bizim motorların ilacı bu buji.

newceri isimli bilgili bir abi var forumda.oda zaten bu buji diyor.

değerli arkadaşım sen lastikten buji den aküden bahsediyorsun adamlar sticker takmayı maliyet getirecek diye yapmıyor 2005 2006 2007 model ybr lerde depo da sticker yok

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:11 ----------

yap yap hemşo bugünlerin kıymetini bilmek lazım :D

fati h bizde mi yapsak bi gezi

değerli arkadaşım sen lastikten buji den aküden bahsediyorsun adamlar sticker takmayı maliyet getirecek diye yapmıyor 2005 2006 2007 model ybr lerde depo da sticker yok

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:11 ----------

fati h bizde mi yapsak bi gezi

yapalım abi nereye gidelim :D

Uqur çerçeveyi çıkarınca böle olmaz heralde ya.farın üzerindeki siyah zımbırtı falan yoktur.bizim fardan biraz daha farklı şekli var galiba bide.yarın servise uğrarım bitane kazalı ybr var orda sökerim onun çerçevesini.ama inşallah dediğin gibidir çok kıyak duruyor =)) bide o arka demirden ayarlama şansımız varmıdır aceba??

Uqur çerçeveyi çıkarınca böle olmaz heralde ya.farın üzerindeki siyah zımbırtı falan yoktur.bizim fardan biraz daha farklı şekli var galiba bide.yarın servise uğrarım bitane kazalı ybr var orda sökerim onun çerçevesini.ama inşallah dediğin gibidir çok kıyak duruyor =)) bide o arka demirden ayarlama şansımız varmıdır aceba??

çerceveyı cıkarında aynı farda kenarına siyah kaplama vardır belkı sen deneyınce anlarız.arka demırıde bulursam bende takıcam daha hoş duruyor :)

ybr ciler nasılsınız?2 gündür yağmurlu motora binemedim.pazar pazartesi de antalya yağışlı gösteriyor.bu hafta motordan uzak kaldım:pale:

beyler kare farlı ybr me mercek montajı yaptım xenonda taktım silikon felan kurusun yarın fotoları eklerim

kırmızı elcik gidon.jantlara şerit çekmiş.bir kaç yere sticker yapıştırmış.arka demiri çıkarmış.görmüştüm ben bu motoru.zaten bu motor kırmızı alınır:p

ybr ciler nasılsınız?2 gündür yağmurlu motora binemedim.pazar pazartesi de antalya yağışlı gösteriyor.bu hafta motordan uzak kaldım:pale:

hemşo buradada aynı yağmur yağıyor aslında şuan hava açık ama sabaha tekrar kapanır inş. yarın hava yağmurlu olmassa 7-8 arkadaşla toplanacaz tanışmak için bakalım :D

arkadaşlar işlek oldugu için buraya yazıyorum bir yamahacı olarak :) arkadaşlar 2. el bir motor alırken 125 cc lik satan kişye verdigimiz para dışında üstümüze geçirirken noteredemi para veriliyor ve ne kadar mevlada oluyor bu para

noterede veriyon.geçen ay motor sattım adam notere ödedi ama ne kadar bilmiyorum.aynı plaka kullanılırsa daha az ödersin.

Yok kardesim plaka ayni kalsin bana sorun yaratmaz. Ne kadar oldgunu bilenler yazarsa sevinirim yardimlariniz icin tesekkurler.

mercek yapılışı ile ilgili birkaç fotoğraf

hepsi kendi el emeğim alın terimdir alıntı deildir

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar