Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tabi sende haklısın kar yağmaz Alanya ya sadece dağlarda var pazar günü Allah nasip ederse hava güzel olacakmış olursa kara gidecem inş. motorla bakalım

uğur kardeş sende baya bu grenaj işine kafayı takmışa benziyorsun :D

o grenajdan hazır bulamazsam bi ustaya sordum polyesterden ben yaparım dedi yarın resimlerı gosterıcem aynısından yaparsa kendıme bir tane yaptırcam güzel olursada satışına başlıyacam :)

o grenajdan hazır bulamazsam bi ustaya sordum polyesterden ben yaparım dedi yarın resimlerı gosterıcem aynısından yaparsa kendıme bir tane yaptırcam güzel olursada satışına başlıyacam :)

ticaretine de başlayacam diyon yani uğur kardeş yakışır zaten bir şeyi ilk getiren voleyi vurur eğer başarabilirsen sat derim

Ya arkadaşlar yağ değişiminin bi zararı yok istersen 25 kmde bir değiştir ama yeterki markası aynı olsun.Ben ilk bakımda yamalube koymuştum.2000 de repsol koydum çok büyük fark hissetim.vites geçişleri olsun performansı olsun çok büyük fark etti.İpone'u merak ediyorum herkez en iyisi diyor denicem onuda.Ya uğur kardeş bendede siyah esd var.bana kalırsa grenajla falan uğraşma çok kötü duruyor.farklı bir şekil istiyorsan ön tarafı düşür biraz çok hoş duruyor.

yağ sızdırma...

merhaba arkadaşlar;
benim ybr sanki yağ tapasının oradan çok küçük de olsa yağ kaçırıyor sanırım bir iki gün ellemyecem bakalım ne olacak.bu arada öyle bir durum ile karşılaşırsam ne yapmam gerekecek.tornacı işimi görür mü?bir de bu tapayı nerden bulabiliriz.servise sordum yoktu.
saygılar:silent::salut:

merhaba arkadaşlar;
benim ybr sanki yağ tapasının oradan çok küçük de olsa yağ kaçırıyor sanırım bir iki gün ellemyecem bakalım ne olacak.bu arada öyle bir durum ile karşılaşırsam ne yapmam gerekecek.tornacı işimi görür mü?bir de bu tapayı nerden bulabiliriz.servise sordum yoktu.
saygılar:silent::salut:

yağ tapası dediğin üzerinde kontrol çubuğunun olduğu yeni yağ eklediğimiz kapak mı.

Arkadaşlar bugün ıpone tam sentetik 10.40 yağ aldım ctesi bakıma götüreceğim bakalım deniyecegiz ıpone uda çok methini duymuştum..:)

Ben iponeden çok memnun kaldım şuan castrol tam sentetik kullanıyorum buda mükemmel..Yamabuleyide bi sonraki yağ değişiminde deniyicem uğurum :)

Ben iponeden çok memnun kaldım şuan castrol tam sentetik kullanıyorum buda mükemmel..Yamabuleyide bi sonraki yağ değişiminde deniyicem uğurum :)

arkadaşlar bir sorum olacak her yağ değişiminde başka başka yağ koyduğunuzda motora bir problem olmaz mı bakıyom size her yağ değişiminde başka başka yağ koyuyorsunuz :D

arkadaşlar bir sorum olacak her yağ değişiminde başka başka yağ koyduğunuzda motora bir problem olmaz mı bakıyom size her yağ değişiminde başka başka yağ koyuyorsunuz :D

yok kardeş birşey olmaz sonuçta 2'side 4 zamanlı motosiklet yağı bir zararı olmaz.:cat:

tabikide olur cok ince hesaplardır ama uzun zaman sonra bunun acısını çekecekler cunku her yagın özellikleri farklıdır.

yağ tapası dediğin üzerinde kontrol çubuğunun olduğu yeni yağ eklediğimiz kapak mı.
hayır arkadaşım;
yağ boşalttığımız tapa sanki biraz kaçırıyor çok az ama yağını falan yeni değiştirdim belki de biraz beklemeliyim.sonra yine size yazarım ama böyle bir durum olursa ne gibi tavsiyeler verebilirsiniz.diş çektirmek gerekir mi?
bir de bu tapa ne biçim bişey böyle contası yok gibi ama bir tane sert bir conta var sınırım.
tapayı da bakalım internetten bulabilirsem iyi olur.bu tapa sanırım alüminyum o yüzden demir olmaz herhalde tornacı da yaptırsam.
bilen arkadaş var ise cevaplayabilirse sevinirim ve de forumda yazanları takip edelim bir soru üzerine başka bir soru yazılıyor.
saygıalr kazasız belasız günler arkadaşlar...:cat:salut:

bu arkadaş olmaz :)

bu arkadaş da zararı olur demiş
başka önerisi olan var mı arkadaşlar kafam karıştı :)

Benim teknik olarak bilgim yok ama var diyorlarsa vardır..Herşey zararlı kardeşim sigarada zararlı alkolde zararlı farklı yağ kullanmakta zararlıymış örendik ama ben gene en iyi yağı alma arayışına giricem..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar