Aynen bende senin durumundayım bir türlü karar veremedim git gel yaşıyorum bu modeller arasında ama nedense esd ye biraz daha yakınım esd nin avantajı depo büyük ikiside 125 cc esd karbüratör innovada ise enjeksiyon mevcut ikiside sağlam motorlar innova daha şehir içi için geliştirilmiş bi alet esd de biraz uzun mesafeleri daha rahat gider kasa avantajı yüzünden, yakıt olayında bi hesaplama yapmadan net bişiy söylenemez ancak esd nin 2,3 ü geçeceğini sanmam 100 km de, yeni innovayı yaklaşık 40 km kadar kullandım innovada basınca yiyor aldığımda yarım depo vardı 40 km de bitti sıkıştırarak kullandığım için esd yi sıkıştırınca ne olur bilemiyorum, ancak innova torkunu 3000 devirde 10 nm veriyor esd 6000 devirde 9,5 nm innova biraz daha az tüketiyor bu durumda,innovada iç lastikli tel jant varken esd de trublex lastik var buda yolda kalmamak için önemli bir avantaj...
vallaha aykan umarım ''keşke'' demeyiz,öğleden sonra önce honda'ya sonra da muhtemelen tekrar yamaha ya gidip noktayı koymayı düşünüyorum,hayırlısı bakalım...