Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Aynen bende senin durumundayım bir türlü karar veremedim git gel yaşıyorum bu modeller arasında ama nedense esd ye biraz daha yakınım esd nin avantajı depo büyük ikiside 125 cc esd karbüratör innovada ise enjeksiyon mevcut ikiside sağlam motorlar innova daha şehir içi için geliştirilmiş bi alet esd de biraz uzun mesafeleri daha rahat gider kasa avantajı yüzünden, yakıt olayında bi hesaplama yapmadan net bişiy söylenemez ancak esd nin 2,3 ü geçeceğini sanmam 100 km de, yeni innovayı yaklaşık 40 km kadar kullandım innovada basınca yiyor aldığımda yarım depo vardı 40 km de bitti sıkıştırarak kullandığım için esd yi sıkıştırınca ne olur bilemiyorum, ancak innova torkunu 3000 devirde 10 nm veriyor esd 6000 devirde 9,5 nm innova biraz daha az tüketiyor bu durumda,innovada iç lastikli tel jant varken esd de trublex lastik var buda yolda kalmamak için önemli bir avantaj...

vallaha aykan umarım ''keşke'' demeyiz,öğleden sonra önce honda'ya sonra da muhtemelen tekrar yamaha ya gidip noktayı koymayı düşünüyorum,hayırlısı bakalım...

vallaha aykan umarım ''keşke'' demeyiz,öğleden sonra önce honda'ya sonra da muhtemelen tekrar yamaha ya gidip noktayı koymayı düşünüyorum,hayırlısı bakalım...

ben 2006 da ybr yi 0 km alıp 12000 kadar bindim 2007 de cbf 150 aldım onada bi okadar bindim innovayada bindim bu araçların hepsini daha önce kullandım konfor diyorsan cbf 150 kalite diyorsan innova rahatlık pratiklik diyorsan esd diyorum bu arada esd de baya kaliteli olmuş kasa itibariyle öyle sırıtan vs yeri yok apacheyle aynı ön far demişler Allah aşkına önden apacheyle benzer bi yanını göstersinler bana bence esd çok yakışıklı alet innova bildiğimiz innova genişleyen sele ile enjeksiyon dışında hiçbir fark yok...

ben torbalıdaki öztaşlardan aldım motoru esnaf insanlardır ayda birkez izmir-ödemiş yaparım bayındır yolundan gece veya gündüz farketmez hiç sıkıntı yaşamadım farı yetersiz gelebilir değiştire biliyorsunuz kulladığım kadarıyla güvenilir motor diyebilirim inovayı bilmiyorum tercih sizin.

Cevap için teşekkür ederim.Bir sorum daha var , dürüst bir tamirci arıyorum yardımcı olabilecek var mı ? Konu direksiyonun yamuk olması maşalarda herhangi bir sorun yok hatta direksiyonda da yok muhtemelen bilyasında kime gösterebilirim bu işten anlayan iyi bir tamirci var mıdır çevrenizde ?

maltepeye gelebilirsen yardımcı olmaya çalışırım...

sadece 2010 modeller için söylüyorlar sadık abi. aslında "elektrikli start, disk fren "miş türkçesi :)

Geçen servisin önünden geçerken siyah yeni ybr gordum sıfırdı bugun bıkac fotosunu cekecekdım satılmış :)

bende dun rodaj bakımı yaptırdım yola çıktım rüzgarlı havada 135 km =) 70 km falan yaptım tapa gaz 3 lira falan yaktı. 5.500 rpm de maskede titreme oluyor saniyelik sizdede varmı bu sorun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar