Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Selamlar,

kış için önerebileceğiniz, yağmur performansı iyi olan bir lastik var mı acaba ?

arkadaşlar hepinize selamlar dün itibarı ile 2008 model 3000 km mavi ybr sahibi oldum ne kadar mutluyum inanamassınız çok az kullanmama rağmen bu motorun neden bu kadar beğenildiğini anladım
sizlerden ricam şehir içi ağırlıklı kullanım için takıp çıkarması rahat kask ,fakat arada uzun yolda yaparım kaliteli uygun önerilerinizi bekliyorum internetten alışveriş düşünüyorum iade sorunu yaşamayacağım bir site önerirseniz memnun olurum
birde yağını değitireceğim yağ konusundada önerilerinizi bekliyorum az daha unutuyordum üzerindeki lastikler sıfır gibi olmasına rağmen bana da güven vermedi ön arka ikisinidemi yoksa arka yeterli olurmu değiştieceğim maddi imkanlar dahilinde tabi dublex lastik olarak tavsiyeleri bekliyorum bu acemi ybr ci arkadaşınıza tavsiyelerinizi esirgemeyin lütfen saygılar

Son düzenleme:
Arkadaşlar belliki bir hata var bu modellerde bayide övmedi ısrarla city veya daha öncekileri önerdi..

o başlığı iyi oku arkadaşım bunları söyleyen kişilere mesaj at sor bakalım motorunu satmak istiyomuymuş yoksa memnunmuymuş ki motordan anladıklarıda mechul üzerindeki lastiklere güzel demiş virajlarda güven veriyomuş :)

yada sen en iyisi esd alma herkezde olmasın eskilere devam edin. :wiinkk:

bi gezi yapsak kurban bayramı tatilinde bütün herkez biyerde toplansa manyak olucak ..
inşaallah süper olur çevredi arkadaşları organize edelim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:58 ----------

Selamlar,

kış için önerebileceğiniz, yağmur performansı iyi olan bir lastik var mı acaba ?

dunlop yada pirelli ben dunlop kullanıyorum yağmurda yol tutuşu gayet iyi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:22 ----------

arkadaşlar hepinize selamlar dün itibarı ile 2008 model 3000 km mavi ybr sahibi oldum ne kadar mutluyum inanamassınız çok az kullanmama rağmen bu motorun neden bu kadar beğenildiğini anladım
sizlerden ricam şehir içi ağırlıklı kullanım için takıp çıkarması rahat kask ,fakat arada uzun yolda yaparım kaliteli uygun önerilerinizi bekliyorum internetten alışveriş düşünüyorum iade sorunu yaşamayacağım bir site önerirseniz memnun olurum
birde yağını değitireceğim yağ konusundada önerilerinizi bekliyorum az daha unutuyordum üzerindeki lastikler sıfır gibi olmasına rağmen bana da güven vermedi ön arka ikisinidemi yoksa arka yeterli olurmu değiştieceğim maddi imkanlar dahilinde tabi dublex lastik olarak tavsiyeleri bekliyorum bu acemi ybr ci arkadaşınıza tavsiyelerinizi esirgemeyin lütfen saygılar

öncelikle motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesin kask konusunda sana ls2 çeneden açılır kask ı önerebilirim bende onu kullanıyorum fıyatı da makul ben feyizoğlundan aldım hem güvenli hem de iade sorunu yaşamazsın
ayrıca nazilli yede slm benim ikinci memleket

o başlığı iyi oku arkadaşım bunları söyleyen kişilere mesaj at sor bakalım motorunu satmak istiyomuymuş yoksa memnunmuymuş ki motordan anladıklarıda mechul üzerindeki lastiklere güzel demiş virajlarda güven veriyomuş :)

yada sen en iyisi esd alma herkezde olmasın eskilere devam edin. :wiinkk:

Esd'de kasa harici Bi fark göremedim..(factor gelseydi fark olurdu tabikide) Sorun çıkartıcağınıda sanmıyorum Mesela Ben tipini hiç beğenmediğim için city aldım gayette memnunum..:)

Zafer Abarth falan takmadım heryeri orjinal hava filtresini çıkarttım sadece..

Esd'de kasa harici Bi fark göremedim..(factor gelseydi fark olurdu tabikide) Sorun çıkartıcağınıda sanmıyorum Mesela Ben tipini hiç beğenmediğim için city aldım gayette memnunum..:)

Zafer Abarth falan takmadım heryeri orjinal hava filtresini çıkarttım sadece..

hava filtresini çıkardıgında motora zarar vereceğini biliyosundur umarım. :wiinkk:

evet daha mantıklı olur :wiinkk: bide nie çıkartıyolarki hava filtreslerini karburatörleri cabuk pislenir silindiri çizme ihtimalleri yüksek :silent:

evet daha mantıklı olur :wiinkk: bide nie çıkartıyolarki hava filtreslerini karburatörleri cabuk pislenir silindiri çizme ihtimalleri yüksek :silent:

Ses için Çıkarıyorlar, performans hava filtreleri büyük geliyor sığmıyor kapağı takamıyorsun Oyüzden açık geziyorlar..Ben küçük açık hava filtresi buldum onu takıcam( K&N hava filtreleri Sığmıyor mesela)

big_18146987tm5.jpg

big_18146987r70.jpg

Son düzenleme:
dunlop yada pirelli ben dunlop kullanıyorum yağmurda yol tutuşu gayet

unulli mi ne öyle bişi var yada unilli olcak yağmurda hiç kaymıyor 0 kayma. çevre yolunda ıslak asfalt parlıyor tek bile çekti motor ; )

cevap için teşekkur ederim...

yaklasık 7.30 saat sonra bende ybr kullanıcısı olarak aranıza katılacağım...

lakin ben iş amaçlı kullanıcam yarın sabah kurye olarak çalısmaya baslıyorum...

motorumla sabah tanısıcağım, havalar yağmurlu mevsim kıs olunca lastik konusu kafama takıldı...

sabah olsun motoru bi goreyim aksam burdan da yazarım zaten 1-2 de foto eklerim.

Bu grupta çok güzelmiş recai sen takılmıyormusn bunlarla,motorlar çok güzel jantı yeşile boyamışlar yada jant şeridimi var bazı videolarda güzel ve kalın görünüyorlar heralde boya ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar