Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Burdayızz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:43 ----------

Beyler mondialin yeni motoruna bakın : http://www.mondialmotor.com.tr/MONDIAL-250-MR/TOURING/Mondial-250-MR-DESTRO/index.html

Birde ibresin bakın :)

006.jpg

009.jpg

Hırkızlar :)

valla ben rödajın ne oldugunu bilmıyordum motoru aldıktan 2 ay sonra siteye takıldıktan sonra öğrendım ::xs06::

Benim motor 220 km oldu 300 -500 km arası gel dedi ilk bakıma 500 kmde götürücem ilk bakımdan sonra motor kendine geliyormuş ben rödajı kafama göre yapıyorum yarı kitapa uyuyorum yarı kendime :p arada gazlıyorum arada devirli kullanıyorum

bende motoru alırken usta ilk 1000 km basma dedi bende içimden canın cehenneme dedım hiç gaz kesmedım :cherry:

bende motoru alırken usta ilk 1000 km basma dedi bende içimden canın cehenneme dedım hiç gaz kesmedım :cherry:

Sorun varmı peki motorda ? Yaw nette öyle bi yazıyorlarki rödajı motoru kullanmaya korkuyorum sanki motor dağılıcak 1000 km sonra :queen:

yok be ne tıkırtı var ne sıkırtı :cherry:

Anladım ben gene Arada basmaya kitaba uymaya devam edeyim Ne olur ne olmaz :) Depoda çizik oluştumu sende ? Kılcal damar gibi küçük çizikler derinliği olmayan Adam tozdan oluyor dedi boya koruma diye bişi önerdi Sinirimi bozuyor 0 motorda o lekeler çok yakınlaşıp bakınca belli oluyor :pr:

siyah renkte çok küçük şeyler daha belli olur,boya koruma ney ilk defa duyuorum

Sorun varmı peki motorda ? Yaw nette öyle bi yazıyorlarki rödajı motoru kullanmaya korkuyorum sanki motor dağılıcak 1000 km sonra :queen:

kitapcığında rodaj hakkında bilgiler veriliyor. Onları uygula sorun cıkmayacağına emin olabilirsin. Yüksek devirde kullanma (8.000 altı) uzun mesafelerde iki kişi binerek fazla zorlama. Uzun süre aynı devirde ve hızda kullanma (değişken kullan) ani frenlemelerle duruş yapma. ön kaldırmaya çalışma....:mrgreen::cat: Abartılacak bir durum değil aslında, kısaca; zorlamadan-hırpalamadan alıştırma (rodaj) dönemini yapacaksın.

kitapcığında rodaj hakkında bilgiler veriliyor. Onları uygula sorun cıkmayacağına emin olabilirsin. Yüksek devirde kullanma (8.000 altı) uzun mesafelerde iki kişi binerek fazla zorlama. Uzun süre aynı devirde ve hızda kullanma (değişken kullan) ani frenlemelerle duruş yapma. ön kaldırmaya çalışma....:mrgreen::cat: Abartılacak bir durum değil aslında, kısaca; zorlamadan-hırpalamadan alıştırma (rodaj) dönemini yapacaksın.

Abi peki benim motor 200'km yi geçtikten sonra Gazı bırakınca stop etmeye başladı Neden sence ?

iyi akşamlar beyler benim ybr de far ın aydınlatması çok yetersiz ve bi arkadaşımdan yeni ybr city lerin kare farlarının iyi bir aydınlatmaya sahip olduğunu duydum onlardan mı takmalı yoksa xenon mu zenonda ise siz hangi markayı tercih ediyorsunuz ve nasıl uygulama yaptınız cevaplarsanız çok sevinirim

iyi akşamlar beyler benim ybr de far ın aydınlatması çok yetersiz ve bi arkadaşımdan yeni ybr city lerin kare farlarının iyi bir aydınlatmaya sahip olduğunu duydum onlardan mı takmalı yoksa xenon mu zenonda ise siz hangi markayı tercih ediyorsunuz ve nasıl uygulama yaptınız cevaplarsanız çok sevinirim
City'nin aydınlatması güzel ama xenonla bir tutulamaz Bende haftaya xenon alıcağım uzun kısa h4 markasında kararsızım..Önerisi olan var mı ?

City'nin aydınlatması güzel ama xenonla bir tutulamaz Bende haftaya xenon alıcağım uzun kısa h4 markasında kararsızım..Önerisi olan var mı ?

kardeş zenon alıcaksanız suya dayanıklı alın markası önemli değil suya dayanıklımı diye sorun bide garantilisinden alın bende garantili var patladı yenisini 3 gün içinde aldım ; )

kardeş zenon alıcaksanız suya dayanıklı alın markası önemli değil suya dayanıklımı diye sorun bide garantilisinden alın bende garantili var patladı yenisini 3 gün içinde aldım ; )

Eski sanayide satıyorlar plaka çıksın gidip bakıcam Uzun kısalar 120 liradan Başlıyormuş..:)

Eski sanayide satıyorlar plaka çıksın gidip bakıcam Uzun kısalar 120 liradan Başlıyormuş..:)

kardeş sakın unutma ama kandırıp satıyolar sonra su gelince bozuluyor suya dayanıklı olanından demeyi unutma 120 lira uzun kısa olanlar suya dayanıklı olmayanlar ; )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar