Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

benim 2009 dan bi farkı yok yapıştımaları bile aynı brinlant yahama ybr falan .

bencede üretim 2009 fakat rushsatta 2010 olarak geçiyodur ayrı konu. yalnıs hatırlamıyorsam city üretilmiyo artık sadece stoktakiler eritiliyor.

recai motorun üretim tarihine baktınmı ? motorun şasesindeki !

Bakmadım Seni İlgilendiriyor mu ? Kusura bakma bu konu ybr 125 konusu senin işin nedir arkadaşım ? Geçen gün sana ne demiştik İlla gelip olay mı çıkaracaksın:pr:
benim 2009 dan bi farkı yok yapıştımaları bile aynı brinlant yahama ybr falan .

Motor 2009 City Zaten Yurt dışından sipariş ettim antalyada kalmadığı için artık okadar çok satılıyorki.. :wiinkk: 2 hafta motoru bekledim yurt dışından geldi teslim aldım..Ruhsatta 2011 yazar 2 tarafıda :cat: 2 yıl bayide yatan motor değil Zaferim Satılmıyan motorlarla karıştırıyorsun..

100'Km yi tamamladım.Gaza dokununca teke geliyor motor rödajı allahın izniyle bi tamamlasak :queen:

Son düzenleme:
benim 2009 bitik ya alır almaz uzun yollara gitmek zorunda kaldım motorun hataıı kaydı seri değil ama 115 falan yapıyor .. 120 yede gelir .

selam dostlar nasılsınız.... yeni motor alanlara hayırlı olsun..... kazasız belasız sürüşler....

Alem machine görsün :cherry:
selam dostlar nasılsınız.... yeni motor alanlara hayırlı olsun..... kazasız belasız sürüşler....

Teşekkürler ustam Allah kimseye kaza bela vermesin :)

Beyler benim depoda sanki çizikler oluşmaya başladı küçük hiç bir derinliği olmayan çizikler sinir olmaya başladım :silent: Tank pad Alırsam olmazmış doğrumu ?

Hacı nasıl yapdın ya bayır aşşamı sallandın :)

Alem machine görsün :cherry:

Teşekkürler ustam Allah kimseye kaza bela vermesin :)

Beyler benim depoda sanki çizikler oluşmaya başladı küçük hiç bir derinliği olmayan çizikler sinir olmaya başladım :silent: Tank pad Alırsam olmazmış doğrumu ?

Tankpad al kurtul hem güzel görünüyor hem çizilmiyor.

Aynen tankpad al benimde sinirimi bozdu çocukları falan bindiriyordum önüme çiziliyordu bende 15 liraya tankpad aldım.Şimdi hem güzel görünüyo hem çizilmiyor.

38398_1497996446638_1135938168_1452810_1652471_n.jpg

Hacı nasıl yapdın ya bayır aşşamı sallandın :)

Tankpad al kurtul hem güzel görünüyor hem çizilmiyor.

Aynen tankpad al benimde sinirimi bozdu çocukları falan bindiriyordum önüme çiziliyordu bende 15 liraya tankpad aldım.Şimdi hem güzel görünüyo hem çizilmiyor.

38398_1497996446638_1135938168_1452810_1652471_n.jpg
Yarın gidip hemen bi tane alıcam bide elcikleri değiştiricem :) 150'Km yi tamamladım :p

az önce ön fren balatasını değiştirdim birde baktımki sol kaval da tekerleğin birleştiği noktadan itibaren yukarı doğru pis yağ sağ taraf ise temiz bu neye işarettir bilen varmı

benim moto 105 diyo kalıyo düz yolda aşşa doğru 120 yapıyo

Beyler benim depoda sanki çizikler oluşmaya başladı küçük hiç bir derinliği olmayan çizikler sinir olmaya başladım :silent: Tank pad Alırsam olmazmış doğrumu ?[/QUOTE]

İlk aldığımda bende farketmiştim aynen derinliği olmayan çizikler oluşuyor depoda tankpedle bir kısmını kapadım demekki sadece benimkinde yokmuş:)

İlk aldığımda bende farketmiştim aynen derinliği olmayan çizikler oluşuyor depoda tankpedle bir kısmını kapadım demekki sadece benimkinde yokmuş:)

Baya moralimi bozdu Dokunmuyorum gece garaja koyuyorum üstünü bile örtüyorum Hatta Soğumasını bekliyorum paşamızın sonra inip üstünü örtüyorum O küçük çizik gibi şeyler sinirimi bozdu :queen:

Baya moralimi bozdu Dokunmuyorum gece garaja koyuyorum üstünü bile örtüyorum Hatta Soğumasını bekliyorum paşamızın sonra inip üstünü örtüyorum O küçük çizik gibi şeyler sinirimi bozdu :queen:

Benimde ilk çok moralim bozulmuştu bende senin gibi titizim çünkü motoruma karşı ama istesemde istemesemde oluyor diye avutuyorum kendimi:mrgreen:

slm arkadaşlar pirelli mt65 90/90 kullanan arkadaşlar var mı nasıl lastik almayı düşünüyorumda yardımcı olursanız :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar