benim 2009 dan bi farkı yok yapıştımaları bile aynı brinlant yahama ybr falan .
bencede üretim 2009 fakat rushsatta 2010 olarak geçiyodur ayrı konu. yalnıs hatırlamıyorsam city üretilmiyo artık sadece stoktakiler eritiliyor.
recai motorun üretim tarihine baktınmı ? motorun şasesindeki !
benim 2009 dan bi farkı yok yapıştımaları bile aynı brinlant yahama ybr falan .
Alem machine görsün :cherry:
selam dostlar nasılsınız.... yeni motor alanlara hayırlı olsun..... kazasız belasız sürüşler....
Alem machine görsün :cherry:
Teşekkürler ustam Allah kimseye kaza bela vermesin
Beyler benim depoda sanki çizikler oluşmaya başladı küçük hiç bir derinliği olmayan çizikler sinir olmaya başladım :silent: Tank pad Alırsam olmazmış doğrumu ?
Yarın gidip hemen bi tane alıcam bide elcikleri değiştiricemHacı nasıl yapdın ya bayır aşşamı sallandın
Tankpad al kurtul hem güzel görünüyor hem çizilmiyor.
Aynen tankpad al benimde sinirimi bozdu çocukları falan bindiriyordum önüme çiziliyordu bende 15 liraya tankpad aldım.Şimdi hem güzel görünüyo hem çizilmiyor.
![]()
Hacı nasıl yapdın ya bayır aşşamı sallandın![]()
Beyler benim depoda sanki çizikler oluşmaya başladı küçük hiç bir derinliği olmayan çizikler sinir olmaya başladım :silent: Tank pad Alırsam olmazmış doğrumu ?
İlk aldığımda bende farketmiştim aynen derinliği olmayan çizikler oluşuyor depoda tankpedle bir kısmını kapadım demekki sadece benimkinde yokmuş![]()
Baya moralimi bozdu Dokunmuyorum gece garaja koyuyorum üstünü bile örtüyorum Hatta Soğumasını bekliyorum paşamızın sonra inip üstünü örtüyorum O küçük çizik gibi şeyler sinirimi bozdu :queen:
Boya koruması diye bişi önerdiler ondan alıyım mı beyler ? zararı olur mu ?Benimde ilk çok moralim bozulmuştu bende senin gibi titizim çünkü motoruma karşı ama istesemde istemesemde oluyor diye avutuyorum kendimi:mrgreen: