Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Off off recai yokarda paylaştın yaramı deştin gıp gıcırdı motor ybr yi sıfır alanlar anlar bunu her tarafına bakarsın pırıl pırıl ybr yi bide sıfır alıp kullancanız :)İlk aldığım gün çekdim o resmi ondan sonra hemen sökmüştüm o naylonu :)

Bu rodaj süresinden korkmuyor değilim Kitapçığa uyup arada bir Gaz açmam lazım sanırım..Bu arada herkese teşekkür ediyorum 1yılda ne kadar çok şey örenmişim bu forumda.. Bu foruma girmesem belkide sokaklarda bi apaçi olarak geziyordum :queen: Şükür hiç ayna sökmedim kendi motorumda..Arkadaşımın motorunu ortaklaşa kullandığım zamanlarda aynasız olduğu için çok zorlanmıştım..Ybr Sevenlere duyurulur Bu motor aynalı daha güzel :)

zaten ayna söken adama motorcu demem geri zekalı derim : )

Sağolasın :) teslim aldım motoru sonunda plaka ruhsat yok ama daha :) yuvarlak kafaya çevirmem lazım 300 lira aşırı geldi :cyclopsan Sizcede çok değilmi ?

Bende 2009 ybr city'mi yuvarlak kafaya çevirdim aldığımda.Motoru aldığım yamaha bayisi hediye olarak yaptılar bu işi bana ve orjinalleriyle değiştirdiler saolsunlar işçilik dahil hiçbir ücret ödememiştim:)

Sağolasın :) teslim aldım motoru sonunda plaka ruhsat yok ama daha :) yuvarlak kafaya çevirmem lazım 300 lira aşırı geldi :cyclopsan Sizcede çok değilmi ?
sana lazım olanlar komple far far bağlantı demiri ve 2 adet sinyal aşağıda linklerde var yan sanayi

http://www.rialli.com/urunler/yamah...rubu/5770__far-komple-2006-model-ybr-1kalite/

http://www.rialli.com/urunler/190_y...lli-far-baglanti-braketi-2005-ybr-125-ms5859/

http://www.rialli.com/urunler/yamah...ubu/9228__sinyal-arka-komple-ybr-2009-2li-tk/
ayrıca siperlik istersen aynı sitede 30 lira:cat:

birşey saha eksik değil mi ? 2 amortisör arasına geçen yuvarlak farın altında yamaha logosu olması lazım

hayırlı olsun recai :) kuyruğunu ne zaman doğrultuyoruz :cherry:
Sağolasın uğurum gel antalyaya yeter :p

Bende 2009 ybr city'mi yuvarlak kafaya çevirdim aldığımda.Motoru aldığım yamaha bayisi hediye olarak yaptılar bu işi bana ve orjinalleriyle değiştirdiler saolsunlar işçilik dahil hiçbir ücret ödememiştim:)
Vallaha uzay kafayı verdiğimde yuvarlak kafa yaparlar orjinal olarak ama hediye olarak sanmıyorum :)
Az sonra sanayiye gidicem orda hallederim sanırım olmadı hafta içi Yan sanayide olsa değiştiriceğim teşekkürler :)

Uniqe hocam bu işte bi yanlışlık var..Balıkcı teknesi gibi çalışıyor motor bizim aldığımız sesle alakası yok resmen :queen: Rödaj bitsin Sana video çekicem uzunca Şuan motor sanki hiç çalışmıyor okadar sessizmiş orjinali :) Ben sanayiye kaçıyorum hepinize iyi günler..

2008 model ile 2010 Esd kullanan biri olarak sana söyleyeceğim o 300 lira farkı sonuna kadar hakediyor iki motoruda iyice incele bakarakda olsa ne demek istediğimi anlarsın şimdiden hayırlı olsun

Bugun bi kere daha baktım heryerine esd'nin Cityi Alarak nekadar doğru bi seçim yaptığımı tekrardan anladım.Karar Senin Ybrden pişman olan görmedim 2'side her istediğini karşılar

yukarıdaki iki mesaja göre tam bir tezatlık var
bende yuvarlak kafa istiyorum ctiy düşünüyorum nasip artık bir tarafımda esd diyor:silent:

merhaba arkadaşlar ben 1 sene önce asya 150-12 almıştım bu forumada mesaj atmıştım nasıl diye 2-3 yorum almıştım gittim aldım motoru ve 1 ay önce artık tireşim sebebiyle ellerimde ayaklarımda uyuşmalar başladı bende satıp 2005 ybr aldım ve asıl motor nasılmış öğrendim sanki şahinden indim mercedes e bindim :mrgreen: motorum 38000km de aldığım yer motor toplanmamış dedi fakat ybr den iyi anlayan bi abimiz motor yan sanayi parçalarla toplandığını söyledi ama ben genede o asya gibi 3 tane eskitir diyorum bana tavsiyeleriniz nelerdir. biraz uzun oldu kusura bakmayın hepinize şimdiden teşekkürler (yorumların hepsini okumak isterdim ama baya vakit alacak gibi:))

Uniqe hocam bu işte bi yanlışlık var..Balıkcı teknesi gibi çalışıyor motor bizim aldığımız sesle alakası yok resmen :queen: Rödaj bitsin Sana video çekicem uzunca Şuan motor sanki hiç çalışmıyor okadar sessizmiş orjinali :) Ben sanayiye kaçıyorum hepinize iyi günler..

Ben bilmen artık bizimkiler böyle :)

2008 model ile 2010 Esd kullanan biri olarak sana söyleyeceğim o 300 lira farkı sonuna kadar hakediyor iki motoruda iyice incele bakarakda olsa ne demek istediğimi anlarsın şimdiden hayırlı olsun

Bugun bi kere daha baktım heryerine esd'nin Cityi Alarak nekadar doğru bi seçim yaptığımı tekrardan anladım.Karar Senin Ybrden pişman olan görmedim 2'side her istediğini karşılar

yukarıdaki iki mesaja göre tam bir tezatlık var
bende yuvarlak kafa istiyorum ctiy düşünüyorum nasip artık bir tarafımda esd diyor:silent:
Kardeşim istiyen istediği motoru alsın 2'side ybr alt motor aynı grenajlar değişik.. :) Cross seviyorsan esdyi de alabilirsin Tercih senin..Ama biraz bekle illa esdyi alıcam diyosan ülkeye factor gelsin bari onu al nedersin ? :) 1 Gün 2 gün kullanıp anlamak değilki olay Bu benim 3. ybr'm..Esdyi Cidden çok ama çok araştırdım..Kasası bana hiç hitap etmesede acaba diye bi soru işareti yüzünden çok araştırdım..Neyse 2 hafta bekledim city'i yurt dışından geldi montajı yapıldı teslim aldım mutluyum allah herkese gönlündeki motoru nasip etsin..
Ben bilmen artık bizimkiler böyle :)
Uniqe hocam Her ybr cigerdir Bunu unutmuyalım :queen: Bu arada senin motorun egzozdaki ses benim motorda yok İlk aldığından beri o ses varmı egzozdan gelen ?

83081241127570679768.jpg

17165273341003254511.jpg

06981357236944673886.jpg

19751033905849209099.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:02 ----------

Arkadaşlar Birde rodaj hakkında yardım bekliyorum..Kitapcık ingilizce bişide anlamıyorum :p 35 km doldu 60'ı geçmeden kullandım 5000 devirde genelde..Bi ara alt geçitte 80 Yapıp çektim gazdan elimi 500'kmde ilk bakımına götürüceğim 1000km değilmiş 500 sonra 3000'den 3000'e bakımlar

Kardeşim istiyen istediği motoru alsın 2'side ybr alt motor aynı grenajlar değişik.. :) Cross seviyorsan esdyi de alabilirsin Tercih senin..Ama biraz bekle illa esdyi alıcam diyosan ülkeye factor gelsin bari onu al nedersin ? :) 1 Gün 2 gün kullanıp anlamak değilki olay Bu benim 3. ybr'm..Esdyi Cidden çok ama çok araştırdım..Kasası bana hiç hitap etmesede acaba diye bi soru işareti yüzünden çok araştırdım..Neyse 2 hafta bekledim city'i yurt dışından geldi montajı yapıldı teslim aldım mutluyum allah herkese gönlündeki motoru nasip etsin..

Uniqe hocam Her ybr cigerdir Bunu unutmuyalım :queen: Bu arada senin motorun egzozdaki ses benim motorda yok İlk aldığından beri o ses varmı egzozdan gelen ?

83081241127570679768.jpg

17165273341003254511.jpg

06981357236944673886.jpg

19751033905849209099.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:02 ----------

Arkadaşlar Birde rodaj hakkında yardım bekliyorum..Kitapcık ingilizce bişide anlamıyorum :p 35 km doldu 60'ı geçmeden kullandım 5000 devirde genelde..Bi ara alt geçitte 80 Yapıp çektim gazdan elimi 500'kmde ilk bakımına götürüceğim 1000km değilmiş 500 sonra 3000'den 3000'e bakımlar

hayırlı olsun kardeş güle güle kullan Allah kaza bela vermesin tekerin düz bassın :D

Recai görmemişim egzoz sorunu vardı o ses birazda ben alttaki küçük deliği çok az büyülttüm toklaştı ses :)

ya ybr 2011 lein kasası 2010lar gibi büyük değilmii ??
2010un kasası büyük mü ? Arka kuyruğu havaya kaldırmışlar, Depoyu yukarıya doğru büyütmüşler depoda yanlara doğru koruma amaçlı grenajlarda var..2011'Dede aynı motor satılıcak gibi gözüküyor sanırım 2010'ları bitiricekler
Recai görmemişim egzoz sorunu vardı o ses birazda ben alttaki küçük deliği çok az büyülttüm toklaştı ses :)
Orjinal haliyle okadar sessiki bi tek diskten bi hafif ses geliyor onuda çözemedim 500kmde ilk bakıma kadar düzelir sanırım

rödaj hakkında yardımcı olucak var mı ? 90km oldu 4000 en fazla 5000 devire kadar kullanıyorum 30 40 50 km hızla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar