Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yarına kaldı artık. km çalışmazsa yakıt hesabım şaşacak. artık onu da tahmini hesaplayacağız. bi de satarken 50-100 km eksik olacak, alan adam sonra arkamızdan saydırmasın :p

bugün yeni km teli taktırdım. vida yerinden çıktığında tel de fırlamış gitmiş. nasıl olduğunu hiç bilmiyorum ama... neyse 25'e hallettik işte. bi de zinciri ayarlattım. hafif bollaşmıştı. kaç km'de bi ayarlatmak lazım ortalama?

ben alalı çok uzun yıllar oldu ama ben kendi motorumla girmiştim.. hatta benim aldığım yıllarda a2 çok az sayıda alınıyordu.. benim aldığım kursun ilk a2 sini ben almıştım... tenere ile sınava gitmiştim...

Ben bir önceki sınava kendi motorumla girdim.

Zaten kursun motorunu görsen içler acısı durumdaydı. Dikiz aynasının biri kırılmış yok, fren manetlerinden biri kırılmış ve kullanılmaz durumda, gözterge, far vs. yok gibi bişey, Toz pislik cabası. Bırak kullanmayı üstüne otursam darmadağın olacakmış gibi bir scooter.

Zaten ille bununla gireceksin deseler Bu aracın trafik muayenesi yok ben bunu kullanamam derdim. Tabi bana kıl kapan hocalar ehliyeti yakabilirdi. :) İnatlaşmamak lazım. Zaten motorun üstüne oturana veriyorlar ehliyeti kimsenin baktığı falan yok. Ama biraz hava yaptım hocalara önce normal sürdüm sonra gidebildiğim kadar yavaş gittim. :) Herkes durmuş beni izliyordu komik bir durumdu sanki çok özel bir gösteri yapıyormuşum gibi. E alışmamışlar tabi öteki kursiyerlerden daha motora binerken düşenler, ilk kez bisiklete biner gibi motora binenler hatta bir kız vardı hayatında ilk kez motora binecekmiş o da ehliyet sınavında. Güler misin ağlar mısın?

110CC_3_wheel_Tricycle_110ZH.jpg

China_150CC_Three_Wheel_Motorcycle20086281134229.jpg

bizim bakkal görse hemen alır bundan bi tane:cherry:

sizin bakkal başına bela mı alacak.... osmaniyeli...

:mrgreen:
bizim bakkalda bunun bisiklet olan versiyonu var. malzeme götürüp getiriyor. bir de bu aylar kırmızı biberleri alıp salça yapıp bu 3 tekerliyle evlere götürüyor. ben bir süreyim dedim . pedalları döndürmek için 10 kaplan gücü lazım:cherry:

ben kendim alırmıyım, asla. bela olur bana . hem de çin malı:p

0 motorun teslim süresi Nedir beyler ? Plaka vs nekadar sürede çıkıyor plaka çıkmadan teslim alamıyormuyuz acaba ?

Ben motoru pazar günü aldım :) ogün ben alıp gidiyorum dedim aldım eve götürdüm.Epeyde bindim plakasız ben şanslıymışım..:)

Evet Senin motor 0 aldım demiştin Garantisi varmı ? Bu soruyu servise sormadım aklıma takıldı bende 0 aldığım zaman servis garantili olacak demi ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:33 ----------

tamam arkadaşı aradım örendim varmış teşekkürler :p

Selamlar, Bugun ybr mi alma hevesiyle uyandım..Direk sabahın köründe telefona sarıldım, fakat çarşamba günü ellerinde olan siyah ybr satılmış Sadece mavi kalmış :( siyah istediğim için nezaman geliceğini sordum 3-4 gün içinde gelicekmiş..En az 5 10 kere aramışımdır bugun fabrikayı arayıp bana dönücekler Şans yok :) cumaya kadar gelmezse gidip maviyi alıcağım Bayiler kaç günde getiriyor daha önce bekliyen arkadaşlar oldumu böyle ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar