bu aletten almayı düşünüyorum temiz ve şu en az şu km altında olursa daha iyi olur.birde alırken en çok neye dikkat edeyim..
Selamlar tüm galerileri dolaştım Hiç bi galeride ybr kalmamış..Baktığım 2008 mavide satılmış..Sahibindende 2008 siyah bulmuştum kıl payı onuda kaçırdım bugun satılmış..Şans yok2 tane dylan buldum 4.000 lira gibi bi rakama Antalya nebioğullarına gittim yamaha bayisi 0 2011 model siyah city buldum tek kalmış ellerinde gerisi hep 2011 yeni kasa olanlar..4.300 citye plaka dahil 4.600 yeni kasalara fiyat aldım..
bu millet cıldırmıs arkadaş artık bu kadarınada pes.
Hayırdır :silent:
Selamlar tüm galerileri dolaştım Hiç bi galeride ybr kalmamış..Baktığım 2008 mavide satılmış..Sahibindende 2008 siyah bulmuştum kıl payı onuda kaçırdım bugun satılmış..Şans yok2 tane dylan buldum 4.000 lira gibi bi rakama Antalya nebioğullarına gittim yamaha bayisi 0 2011 model siyah city buldum tek kalmış ellerinde gerisi hep 2011 yeni kasa olanlar..4.300 citye plaka dahil 4.600 yeni kasalara fiyat aldım..
Kaç km'de sattın abi ?Yahu geçen ay ,galeriye koyup 0 diye satsanız ve km yi sıfırlasanız kimsenin anlamayacağı kadar temiz 2009 model ybr yi 3000 tl ye satışa çıkardım ve bu topikte de duyurdum kimse oralı bile olmadı.İlave olarak arka topcase,koruma demiri vardı.Ayrıca pek kaliteli olmayan orijinal lastikleri pirelli lastikler ile değiştirmiştim.Neyse kısmet değilmiş. Alan adam da arkamdan dua ve teşekkür etti.
Uniqe pazartesi günü büyük bi ihtimal 0 cityi almaya gidiceğim hesap kitap yapıyorum 4.300 lira 3.xxx rakama 2.el almaktan daha iyi diye düşünüyorum Sence 0 almalımıyım ?Yukardaki ilan.Cakal45 ben sıfırı 3200 e aldım![]()
fiyatlardan dolayı bunalrın pistonları altından galiba :queen:
Recai city bence 4300 verme ben city çıkdığında aldım motorumu city de o zaman 3600 dü sıfırı ben 3200 e yuvarlak aldım.Bir zamanlar 3600 istenilen motor şimdi 4300 oldu ben almazdım şahsen.Yuvarlak kafa bulursan sıfır al derim ben.
dün akşam eve giderken km göstergem çalışıyordu. akşam parkettim ve döndüğümde yanından geçerken farkettim, km redüktörüne giden tel vidalandığı yerden çıkmıştı. uğraşıp tekrar yerine vidaladım ama sonradan kullanıp çalışıp çalışmadığını test etmedim. sonra aklıma takıldı, bunun içinde tel gibi birşey olması lazımdı diye. yani tel koptu mu kopmadı mı bilemedim. bugün de kullanmadığım için yine göremedim. şimdi netten baktığıma göre içinde tel olması lazım gibi görünüyor ama benimkinde yoktu (nasıl çıktı yerinden, tel nereye kayboldu hiçbir fikrim yok). ne dersiniz bu duruma? tel kopmuş mudur, yenisini alıp kendim değiştirebilir miyim?