öncelikle hayırlı olsun, bende yeni ybr aldım istediğim renk maviydi ellerinde yoktu, banada 3 hafta sonra gelecek dedıler ben dayanamadım kırmızı renk aldım,bence mavi rengi kaçırma yada kırmızı füme rengi almanı önermem :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:59 ----------
yeni kasa ybr çıktıktan sonra eski kasa ybr'ler fiyatı halen yüksek acaba eski kasa ybr alırken satan adama bu ybr eski kasa fiyatı neden yüksek diye sorabilrmiyiz,araba alırken benim bildiğim öyle bir üst model cıktıgında eskiler fiyat düşürmek zorunda kalır.ama 1-2 sene daha bekleyebiliriz yeni kasalar çoğaldıkça eskiler fiyat düşürmek zorunda kalabilir.millet 3.250 ye eski kasa ybr alıyor yeni kasalar olmuş daha 3 gün once sordum yamaha bayiye 4.000 tl dediler, demekki yeni ybr nin 2. el fiyatı 3.250 olabilir alacak arkadaşlar bence dikkat etsin.size satılık ilan bulabilirim sitelerden 3.250 ye yeni kasa ybr satan bile var genelde 3.500. ileride kesinlikle fiyat düşer,eski kasa ybr'ye 1 sene sonra 2.500 tl den fazla veren olmayacak.