vardır mutlaka bişileri temiz 2008 2.250 liraya satılıcak motor değil zaferim
vardır mutlaka bişileri temiz 2008 2.250 liraya satılıcak motor değil zaferim![]()
vardır mutlaka bişileri temiz 2008 2.250 liraya satılıcak motor değil zaferim![]()
Kardeşimyaw nasıl değil ben senin gözünü sevim asıl piyasa bu zaten bakma sen motorlarını altın yumurtalayan tavuk zannedenlere ! ara bakalım ne diyecvek erif kaç km deler kuryemi yoksa şahsi motorlarmı bi öğren ondan sonrada buraya yaz ben sadece ybr alıcaklar için koydum ilanı oraya !
Vallaha usta ben %90 ihtimal allah nasip ederse pazartesi gidip 0 alıcağım..Başkada düşünmüyorum çok acayip titiz davrandığım için 0 alıcağım yoksa zaten şuan bi ybr satıyorum 2008 model ybr onu alıp kendim binerdim orjinallik hastalığı başladı hayırlısı..Evet boşver sen bunlar kurye motoruna benziyor sen onun bunun dediğine bakma + antalyadan istanbula ybr almayamı gidiceksin![]()
Arkadaş yuvarlak farlı ybr model yılları nelerdir ve fiyat aralığı nedir ? Yani model yılına göre verilebilecek rakam ne olur ? Birkaç ilan gösterebilirmisiniz ? Ankaradayım, cbf te alabilirim ybr 'de bu ay sonuna kadar bir motor alacağım. Çok bunaldım trafikte...
6-7 ay önce yuvarlak kafa vardı ama artık hepsi tükenmiş2008 e kadar yuvarlak kafa 2009 da 1 senelık city çıkdı.Benim motor 2008 son ayı çıkışlı 2009 model ruhsatta.
@Recai
Yakın illerede bak sen yuvarlak kafa seviyorsun sanırım kalmışsa gene öbürkülerden ucuz olur.
2004 uzay kafa 2009 uzay kafa 2010 Farklı tasarım..Diğerleri yuvarlak diye biliyorum
6-7 ay önce yuvarlak kafa vardı ama artık hepsi tükenmişale: 2009 cityi alırken yuvarlak kafa yaptırıcağım 70 liraya bayide takıp teslim edicekler
![]()
Vay be g***ü b***u city 4300 haBen alırken 3600 dü vay anasını ya ne kadar zam yapılmış.Ben ilk gittiğimde sorucam burda yuvarlak var gri renkli sıfır ne kadarmış.
arkadaşlar ybr lerde deponun sol altında benzin musluğu sanırım 3 konumlu yedek, kapalı ,açık ok yönü hangisinde ne yöne olmalıdır bilginiz varmı yuvarlak kafa 2006 model sanırım
Aşağı - normal
Orta - kapalı
Yukarı - rezerv
bugün ehliyetsınavına girdim yarı otomatik cup kullandık ben kullanamam bunu kendi motorumla gircemdediysemde kabul etmediler neyse 2ye takmışlar motoru kalktık kukaların arasından felan bitti heralde almışızdır ehliyeti
bugün ehliyetsınavına girdim yarı otomatik cup kullandık ben kullanamam bunu kendi motorumla gircemdediysemde kabul etmediler neyse 2ye takmışlar motoru kalktık kukaların arasından felan bitti heralde almışızdır ehliyeti