Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar kozyatağı civarında bildiğiniz iyi bi ybr ustası varmı yardımlarınızı bekliyorum

yok kardeş şovalye adasının karşısına düşüyor fethiye çarşısının içinden batıya doğru gidiyorsun yüzlerce küçük küçük koylar var isim olarak dersem boncuklu samanlık kuleli letonya gibi sabah 700 civarıydı deniz uyuyordu ama telefon dandik biraz gözümle gördüğümü yansıtsa biraz harika olurdu

abi bende fethiyeden :queen:

harika yolda belde görürsen durduralım brbirimizi:rendeer:

Hocam Fethiye ve oralar çok güzel..Deniz orman güzeldir herşey çok imreniyorum böyle yerde yaşayanlara..Var mı süt fabrikası gelelim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:12 ----------

arkadaşlar kozyatağı civarında bildiğiniz iyi bi ybr ustası varmı yardımlarınızı bekliyorum

Newceri sana bu konuda yardımcı olabilir...:cat:

Bir fotoğraf da ben koyayım...
SATILIK
2s8shnc.jpg

Son düzenleme:
Newceri abi senin motor niye böyle bu işin sırrını verirmisin :)

Benimkisi standart bi ybr nesi var anlamadım. 5000-6000 yağ değiştiriyorum zincirini sürekli yağlı ve temiz tutuyorum, gerekli bakımlarınıda yapıyorum. Uygun vites ve hızda kullanıyorum hepsi bu. Gerisi yamahanın meziyeti.

Selamlar arkadaşlar

Sitede aradım ama bulamadım

2010 ybr 125 almayı düşünüyorum
ankarada yetkili satıcı yok mudur?
internette arıyorum istanbul izmir gebze filan çıkıyor
yok mu ankarada yamaha bayisi?

Selamlar arkadaşlar

Sitede aradım ama bulamadım

2010 ybr 125 almayı düşünüyorum
ankarada yetkili satıcı yok mudur?
internette arıyorum istanbul izmir gebze filan çıkıyor
yok mu ankarada yamaha bayisi?

Yamaha türkiye bayilik ağını oluşturamadığı için Satış yapan bayi bulamayabilirsin Ankarada.

Alttaki ilan sahibiyle irtibat kurarsan Ankaradan sıfır nasıl alınırla ilgili yardımcı olabileceğini düşünüyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-ybr-125-cbf-150-takasli-ybr-125-2010/detay

Benimkisi standart bi ybr nesi var anlamadım. 5000-6000 yağ değiştiriyorum zincirini sürekli yağlı ve temiz tutuyorum, gerekli bakımlarınıda yapıyorum. Uygun vites ve hızda kullanıyorum hepsi bu. Gerisi yamahanın meziyeti.

Sanırım karbüratör ayarın tam tutmuş :)

Arkadaşlar yeniden Ybr ailesine geri dönüyorum bugün itibariyle 2010 Ybr 125 Esd mavi renk aldım tabi sipariş verildi yeni koruma demiriyle beraber en geç cuma günü teslim alıcam

Arkadaşlar yeniden Ybr ailesine geri dönüyorum bugün itibariyle 2010 Ybr 125 Esd mavi renk aldım tabi sipariş verildi yeni koruma demiriyle beraber en geç cuma günü teslim alıcam

hayırlı olsun dostum..hani füme alacaktın.....

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

ıslatalım bi ara....

Hayırlı olsun kardeş Allah kaza bela vermesin tekerin düz bassın :)

eyvallah sağolasın hocam

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:17 ----------

hayırlı olsun dostum..hani füme alacaktın.....

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

ıslatalım bi ara....

Sağolasın ramço füme renk yokdu fabrikada zaten füme den vazgeçtim en güzel renk mavi yeni Ybr de bence

tabi ne demek ıslatırız:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar