Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

resim eklerım akşama doğru.şimdi klimalı odadan cıkamam resım cekmek için yanıyor ortalık :queen:

arkadaşlar benim motorda ön diş 14 orjinal biliyorum arka diş 43 bu orjinalmi yoksa normalde farklımı?????

slm

arkadaşlar selamünaleyküm motoru aldım yavaş yavş kullanıyorum kullanma teknikleri ve ince ip uçları nelerdir yardımcı olurmusunuz ilginiz için teşekkür ederim

arkadaşlar selamünaleyküm motoru aldım yavaş yavş kullanıyorum kullanma teknikleri ve ince ip uçları nelerdir yardımcı olurmusunuz ilginiz için teşekkür ederim

hayırlısı olsun arkadaşım 2.750 yemi aldın motoru bir haftada alışırsın resim eklemeyi unutma güle güle kullan..:rendeer:

Parçaları sipariş ettim yardımcı olan lokmanhekim , sedat57, sternboy , ramçoya teşekkür ederim.Parçalarla ilgili iyi veya kötü eleştirilerimi zamanla yapacagım.
Bu arada PMYO kazandım.Hayırlısıyla artık aranızda bir yunus var :)

hayırlı olsun kardeşim valla anlasaydım bende yardım ederdim ben de acemiyim
bugün yolda debriyaj boşaldı tel bitmiş tamamen motoru 10 km kadar debriyajsız getirdim tamircime devirle attım vitesleri 20 l,raya halloldu komple değiştirdim artık

hayırlı olsun kardeşim valla anlasaydım bende yardım ederdim ben de acemiyim
bugün yolda debriyaj boşaldı tel bitmiş tamamen motoru 10 km kadar debriyajsız getirdim tamircime devirle attım vitesleri 20 l,raya halloldu komple değiştirdim artık

farkındayım abi ilk yorumu sen yazmıstın zaten teşekkürler.Ne debriyaj telıymıs yaw o öle.Riallide 6 lira debriyaj teli işçilik baya almış anlaşılan.

valla anlamadığımı demiştim ya adam işçilik almıyorum abi dedi parça parası dedi bende inandım halbuki kendim yapabilirmişim ben büyük bişey oldu sanmıştım motora ucuz yırttık dediydim

Herkez iş güç uğraşıyor heralde veya makara yapılacak bi yazı bulunamamıştır topikte :)
Abi rialliki linki
http://www.rialli.com/urunler/yamah...li-tel-debriyaj-komple-125-ybr-at-598-ms1123/

20 değil 40 da olsa yaptıracaktın abi yolda kalmıssınya sonuçta ordan bi soycaklar seni. gene çok çok pahali yapmamış ama bali yaparken yalan söylemeseler.Kimse bedevaya iş yapmaz sonuçta.

Benimde lastik patlamıştı 20 km itmiştim biseferinde.Ama kazık yemeyim diye motorcuma kadar ittim motoru :)

sabah kalktım motoru çalıstıramadım daha 20 gun oldu alalı xenon far takmıstım akü bitmiş olabilirmi ? yada zenon far akü bitirirmi marş düğmesıne bastıgımda ateşleme yapmıyor cızzzz diye ses gelio :S

xenon bitirebiliyor marşa basınca ışıklar kararıyormu motordaki o zaman bitmiştir. çok sorun etme bence xenon dha önemli önünü göremiyosun orjinal farında ayak marşıyla çalıştır kullan. :cat:

Son düzenleme:
uniqe haklısın aküyü bitirmedikçe ama yasal olsa bende düşünmüyeceğim akünün bitmesini takıcam

şimdi kafama başka bişey koydum koruma demirlerine aydınlatmalara ek olması için sis farları gibi ledli aydınlatmalar ekliyecem elektronikçi olduğum için birkaç animasyonda düşünüyorum program yazıcam böylece polis karışamıyacak ve hemen hemen 2 x3W enerjiyle yolumu aydınlatıcam.

xenon farda bir soun yok motor çalıstıgında gayet güzel aydınlatıyor.sadece marşa bastıgımda çalısmıyor sevıse gösterecem bakalım yarın

Ugur birkaç sorum vardı mesajlara cevap verirsen sevinirim lambayı açıp kapatmak için tuş takımı takılamazmı acaba takılabilir diye düşünüyorum eger takılabilirse zenonlar sorun olmaz en azından çalıştıktan sonra açarız.

Ugur birkaç sorum vardı mesajlara cevap verirsen sevinirim lambayı açıp kapatmak için tuş takımı takılamazmı acaba takılabilir diye düşünüyorum eger takılabilirse zenonlar sorun olmaz en azından çalıştıktan sonra açarız.

evet tabi takılabilir.tuş çok kolay bir şekilde aç kapa tuşu taktırabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar