yok kardeş şovalye adasının karşısına düşüyor fethiye çarşısının içinden batıya doğru gidiyorsun yüzlerce küçük küçük koylar var isim olarak dersem boncuklu samanlık kuleli letonya gibi sabah 700 civarıydı deniz uyuyordu ama telefon dandik biraz gözümle gördüğümü yansıtsa biraz harika olurdu
abi bende fethiyeden :queen:
harika yolda belde görürsen durduralım brbirimizi:rendeer:
arkadaşlar kozyatağı civarında bildiğiniz iyi bi ybr ustası varmı yardımlarınızı bekliyorum
slm arkadaşlar ybr 125 2.750 ye alıyorum 2008 model 11500 km de bu fiyata değermi
slm arkadaşlar ybr 125 2.750 ye alıyorum 2008 model 11500 km de bu fiyata değermi
Newceri abi senin motor niye böyle bu işin sırrını verirmisin![]()
Selamlar arkadaşlar
Sitede aradım ama bulamadım
2010 ybr 125 almayı düşünüyorum
ankarada yetkili satıcı yok mudur?
internette arıyorum istanbul izmir gebze filan çıkıyor
yok mu ankarada yamaha bayisi?
Benimkisi standart bi ybr nesi var anlamadım. 5000-6000 yağ değiştiriyorum zincirini sürekli yağlı ve temiz tutuyorum, gerekli bakımlarınıda yapıyorum. Uygun vites ve hızda kullanıyorum hepsi bu. Gerisi yamahanın meziyeti.
Arkadaşlar yeniden Ybr ailesine geri dönüyorum bugün itibariyle 2010 Ybr 125 Esd mavi renk aldım tabi sipariş verildi yeni koruma demiriyle beraber en geç cuma günü teslim alıcam
Arkadaşlar yeniden Ybr ailesine geri dönüyorum bugün itibariyle 2010 Ybr 125 Esd mavi renk aldım tabi sipariş verildi yeni koruma demiriyle beraber en geç cuma günü teslim alıcam
Hayırlı olsun kardeş Allah kaza bela vermesin tekerin düz bassın![]()
hayırlı olsun dostum..hani füme alacaktın.....
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
ıslatalım bi ara....