innova... hımmm... tork hemen hemen bütün scooterlarda var ama nereye kadar? beygir yok makinede. ne kadar beygir o kadar hız. demek istediğim uzun yola gidemezsin. 100 km'ye gelir kalır, daha fazlasını yaparsan fıtık eder. nasıl bizim makineler 110dan sonra fıtık ediyor, uzun yolda can sıkıyor, innova gerek motor gücü gerek oturuş pozisyonu ile ybr'nin yanına yaklaşamaz. ama şehir içi mutlaka daha rahattır, ona birşey demem:rendeer:
innova... hımmm... tork hemen hemen bütün scooterlarda var ama nereye kadar? beygir yok makinede. ne kadar beygir o kadar hız. demek istediğim uzun yola gidemezsin. 100 km'ye gelir kalır, daha fazlasını yaparsan fıtık eder. nasıl bizim makineler 110dan sonra fıtık ediyor, uzun yolda can sıkıyor, innova gerek motor gücü gerek oturuş pozisyonu ile ybr'nin yanına yaklaşamaz. ama şehir içi mutlaka daha rahattır, ona birşey demem:rendeer:
Honda Innova ybryide cbfyide tokatlar. Sakın trafikte veya son hızda baş etmeye çalışmayın![]()
Ybr 125 soğukda çalışma videosu geliyor.20 40 yağ ile.10 40 yağ ile cikle kullanacağımı zannetmiyorum.
Ery dediğini yapdım.Karnı doydu ybr nin![]()
![]()
Depoyu tam doldurmakla sorunun çözülmüşse senin sorununu ben anlatayım;Karbürötöre kadar giden sistemde tıkanıklık var. Benzin deposu vanası yanındaki filtren ve karbürötüre kadar giden benzin borusu ve karbürötöre giren memede bir tıkanıklık söz konusu depo bitene kadar bu tür bir rolantide kalmama sorunu olmaması gerekir bunu temizleyerek halledebilirsin. Öncelikle depo vanasının yanındaki filtreyi temizleyerek başlayabilirsin.
Ben daha önce pas tozunu filtrede ve filtre kabı dibinden temizlemiştim. Kahverengi pas tozu çıkmışsa karbürötör altındaki tahliye vidasını gevşeterek bir miktar benzinin motosiklet altından akmasını sağlamalısın. Motor hava filtresinden ve depodan gelen su ve pislik bu kısımda birikiyor. Bu durum Deposu paslı 1 defa benzin aldığın yerden bile kaynaklanabilir.
Bu lambalar mavi mi beyaz mı idi ?
Yok abi ondan değil servisteki eleman biraz havayı açdı düzeldi.
Bu arada 120 km biraz öncede gördüm 20 40 yağla 10 40 yağla 125 görürsün diyor osmaniyeli abiAma bi hız videosu çekmezsem gözüm açık gider
Beyaz abi
Bu arada biraz önce 125 kt yle dolaşmaya çıkdık abimle.Kapışalım dedi kt ye 3 4 metre fark açıyorum öyle kalıyor ama hertürlü yiyor ybr kt yi![]()
bende bugün 18.000km bakımdan çıktım fren balatalarını da değiştirdim zamanı gelmişti artık...
eve gelişte bi garip oldum frene dokunur dokunmaz kavrıyo hatta biraz ani basınca arka hemen kızaklıyo tabi alışmıştım bitik balatada iyica frene asılmayaneyse buna da yavaş yavaş alışacaz...
bu arada bakımda hava filtresi,buji,yağ değişti...
serdar başkan 15w-50 mobil full sentetik koydum memnun kalırsam yaz boyunca mobile devam ederim.senin için km km gelişmeleri yazıcam![]()
hacı abi balatalar orjnal mi:silent:
hacım orjinalle işimiz olmaz biliyosunusta orjinalleri ses yapıyo dedi yan sanayi taktı ön+arka fren balatası 20tl
![]()
bende bugün 18.000km bakımdan çıktım fren balatalarını da değiştirdim zamanı gelmişti artık...
eve gelişte bi garip oldum frene dokunur dokunmaz kavrıyo hatta biraz ani basınca arka hemen kızaklıyo tabi alışmıştım bitik balatada iyica frene asılmayaneyse buna da yavaş yavaş alışacaz...
serdar başkan 15w-50 mobil full sentetik koydum memnun kalırsam yaz boyunca mobile devam ederim.senin için km km gelişmeleri yazıcam![]()