Motoru çıkarıyorum bakıyım bi daha.
Karanlıkta birşey görülmez..Çıkar YBR ni aydınlığa..:queen::queen::rendeer::rendeer:
Son düzenleme:
Karanlıkta birşey görülmez..Çıkar YBR ni aydınlığa..:queen::queen::rendeer::rendeer:
Hayır abi ama rölanti artıyor ?.Birde motor 1,5 tur hava ayarında gaz stop edecekmiş gibi oluyo gaz veriyorum 7000 devirden sonra bırakıyorum motor 2000 3000 devir civarlarında rölanti kalıyor biraz sonra düşüyor 1000 e sonra kesik kesik çalışıyor.Tamirci arkadaş 5 6 tur açmış hava ayarını o zaman iyi çalışıyor ama ibre gene oynuyor.
Motor hava ayarı 5 6 ya kadar açık düzgün çalışıyor.1,5 da aptal aptal çalışıyor.1,5 orjinal ayarında dursun dedim motor çalışmıyoki rölantide durmuyor hava ayarını 1,5 yapıyorum rölantiyide 1.3 e ayarlıyorum bi 800 bi 1.3 çıkıyor.Gaza basıyorum 2000 3000 de kalıyor falan.
ybr ci dostlar motorumun arka fren kampanası çok ısınıyor. yolda 80 90 km hızla giderken gıyyyyy gıyyy diye sesler geliyordu. indim campanaya baktım. elimi yaktı o kadar ısınmış. ben nasıl bir uygulama yapayım. ne yapmamı önerirsiniz. ne olabilir.
Newceri abi götürdüm servise adam 5 6 tur açmış hava ayarını bu ayarda düzgün çalışıyorale:
Sedat cım Ybr yi bırak gel innovaya o sürüş keyfini hisset gücü hisset tork u hisset :mrgreen::queen:
Sende ybr mi vardı ?İnnova nasıl ybr ye göre ?
Sedat cım Ybr yi bırak gel innovaya o sürüş keyfini hisset gücü hisset tork u hisset :mrgreen::queen:
biz ybr ile nikah kıymışız hacı başka motora gelemeyiz :queen::queen:innova iyi güzel hoç bizim gibi garibana gelmez:cherry::salut:
Hayır abi ama rölanti artıyor ?.Birde motor 1,5 tur hava ayarında gaz stop edecekmiş gibi oluyo gaz veriyorum 7000 devirden sonra bırakıyorum motor 2000 3000 devir civarlarında rölanti kalıyor biraz sonra düşüyor 1000 e sonra kesik kesik çalışıyor.Tamirci arkadaş 5 6 tur açmış hava ayarını o zaman iyi çalışıyor ama ibre gene oynuyor.
Müdürler,
2005 ybrme H4 taksam nasıl olur..? Çok farkediyor mu gerçekten..??