Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar 3 yıl kullanıp 23000km yol yaptığım YBR'mi bu gün sattım.

gelen kişi motora söyleyecek fazla birşey bulamadı,fiyat kırmak için orasına burasına biraz çamur atsada:mrgreen:

daha temizini bulursan hemen git al dememle söylemlerinden vaz geçti:wiinkk:

bilginiz olması açısından

Noter satış tutarı 35 tl...

aracın noterdeki bedeli 2103 tl... (2006 model için)

hepinize motorunuzla mutlukluklar dilerim.:rendeer:

cevaplarınız için teşekkür ederim 6000 kmye geldim zaten :mrgreen: yarın iyi bir buji araştırıyım

ben denso kullanıyorum japon malı memnunum...

piyasada hgk ve champion da bulabilirsin.performans bujilerinin çok işe yarayacağını sanmam motorun performansı ne ki buji naapsın ona...
Bu bujilere bakıcam teşekkürler:cat:

gelen kişi motora söyleyecek fazla birşey bulamadı,fiyat kırmak için orasına burasına biraz çamur atsada:mrgreen:

Hayırlı olsun bende bu hafta içi tekrar aLıcağım Notor işi 35 Tl olması gayet iyi :)
cevaplarınız için teşekkür ederim 6000 kmye geldim zaten :mrgreen: yarın iyi bir buji araştırıyım
Alıcağın buji yi banada söylersen sevinirim :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:03 ----------

http://www.sahibinden.com/firsat_firsat_firsat_-12WQQaXQQ24316732WQQpXQQdisplayitem

Ybr Arıyan varsa fiyatı uygun görünüyor 2009 City :cat: 2.900 tl

hayırlısı olsun babaçi...sen, sedat... herkes birer birer ybr sini satıyor hayırlara vesile ola:)

aslında ben de düşünüyorum satmayı elime biraz para geçse 250cc ye geçicem...

sen yine motor almayı düşünüyorsun değil mi? tercihin ne olacak?

abi hayırlı olsun diyelim..gt250 düşünüyormussun... bende gt 250r arayışı içindeyim....

bu arada ben orjinal bujisi ybr nin kaç km dayancak diye sökmeyip yedek buji ile geziyorum..9200 de halen sorun yok...

hayırlısı olsun babaçi...sen, sedat... herkes birer birer ybr sini satıyor hayırlara vesile ola:)

aslında ben de düşünüyorum satmayı elime biraz para geçse 250cc ye geçicem...

sen yine motor almayı düşünüyorsun değil mi? tercihin ne olacak?
tam olarak terciğimi yapmasamda gt250 cometten yanayım,temizini bulmak zor,bakınıyoruz.
abi hayırlı olsun diyelim..gt250 düşünüyormussun... bende gt 250r arayışı içindeyim....

bu arada ben orjinal bujisi ybr nin kaç km dayancak diye sökmeyip yedek buji ile geziyorum..9200 de halen sorun yok...

ben sürekli 6000km de değişmiştim.

YBR kullanan arkadaşlar cumartesi günü bir alıcı tarafından yetkili serviste check up yapıldı.motorun sadece mafsal burçlarının aşındığını arka tekerin 1 er milim sağa ve sola oynadığı tespit edilmişti. Başkada kusur bulunamamıştı zaten.

Yalnız orada bana bunun masrafının 150-200 tl tutacağı söylendi.fiyattan düşmem beklentisi içerisine girdiler ama ben yemedim tabi....

150-200 denilen aşınmış olan burçların takımı 7,5 tl...:mrgreen:

2 saatlik bir işlem sonucu arka çatalı sökerek değişimi yaptım.

resimleri bir ara eklerim.

Zaten dün gelen müşterinin bulabileceği kusur kalmamıştı.

Alan arkadaşın ilk motoruydu heyecanını anlayabiliyordum,yardımcı olabileceğim her konuda oldum.

bir arkadaşım orjinal bujisini belli km lerde ayarlayarak 23000 km kullandığını söyledi... bende merak ettim şuan değişim yapmadım.... dokuzbin küsür km deyim.... buji kestiği zaman söylerim size....

szr

Arkadaşlar , motorun daha önce direksiyon yatak takımını komple Taiwan malı yan sanayi bi ürünle değiştirdim ama sürekli ayarlamalar yapıldığı halde direksiyonda hala boşluk var ve 60-70 km/s hızla giderken ellerimi bıraktığımda 2-3 sn sonra direksiyonda titreme başlıyor ne yapmalıyım ; orjinal yatak seti alsam sorunum çözülür mü?

Ayrıca babaçi ve Sedat hakkınızda hayırlısı olsun cc büyütünce izlenimlerinizi paylaşın bizle zira aradaki farkı bende çokca merak ediyorum..

Arkadaşlar , motorun daha önce direksiyon yatak takımını komple Taiwan malı yan sanayi bi ürünle değiştirdim ama sürekli ayarlamalar yapıldığı halde direksiyonda hala boşluk var ve 60-70 km/s hızla giderken ellerimi bıraktığımda 2-3 sn sonra direksiyonda titreme başlıyor ne yapmalıyım ; orjinal yatak seti alsam sorunum çözülür mü?

Ayrıca babaçi ve Sedat hakkınızda hayırlısı olsun cc büyütünce izlenimlerinizi paylaşın bizle zira aradaki farkı bende çokca merak ediyorum..

2 gündür saldırıyorum:queen:

ya satılmış oluyor benden önce yada fiyat konusunda anlaşamıyoruz:)

Mavi park lambası.

102q8so.jpg

Şu dandik dışı mavi ampullerden :)

ne81f4.jpg

iyi gazlamalar ybr sporlular
benm moto kalkışkalarda artcı varken özellikle sanki arka tekerden geliyor vurma yapıyor sorun sizce ne olabilir daha önce başına gelen düzelten varmı bu sorunu?

iyi gazlamalar ybr sporlular
benm moto kalkışkalarda artcı varken özellikle sanki arka tekerden geliyor vurma yapıyor sorun sizce ne olabilir daha önce başına gelen düzelten varmı bu sorunu?

Dandik daha iyide bugün patladı :cherry: Orjinali takdım.İlerde xenon düşünüyorum.

Bide göstergelerin ampulunun nasıl olduğunu bilen var mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar