Daha çok kışları kolay çalışmayı sağlıyor..:bounce:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:08 ----------
Gres daha kalıcı sonuç olarak ama ben şimdi telfon bazlı zincir yağı aldım çok iyi..
Deneyeyim dedim..Ben hepsini kullandım. Gres en kalıcı ama çok kir topluyor..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:10 ----------
Bilen yok mu..?
daha önce yazmıştım çekeceksin diye
Metal olan tamam..
Ancak diğerini çözemedim..
Zorlarsam elimde kalacak.. Sanki farkı şekilde çıkacak o ama..:rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:11 ----------
Sen öyle çekerek mi söktün..?
üstteki zaten soket
alttakide soket ama şekli farklı,alttakini kendine doğru çek çıkacaktır.buji başına benzer bişey olması lazımdı
karbüratörü sökülebilecek tüm parçalarına kadar ayırmıştım geçen sene
Ya arkadaşlar bakın çok basit bir soru sordum uzay kafayı yuvarlak kafaya çevirmenin maliyeti dedim 400 tl gibi komik bir cevap aldım hiç mi aranızda bilen eden yok eminim daha önce paylaşılmıştır ama ben bulamadım bir cevap istiyorum sadece sizden inanın zor değil.
Temizlemişsindir..
Neyle temizledin..?
gaz yağından şaşmam,zamanla karbüratör içerisinde tortular oluşuyor.servis temizlik işine 25 tl istedi.Kıyamadım önce bir güzel fotoğraflarını çektim her yönden ki ne nerede şaşırmayayım.1 saatimi almadı.25 kaat cepte:mrgreen:
özellikle ışıklarda beklerken stop etme sorununu yaşayan arkadaşlara karbüratörü temizlemelerini yada temizletmelerini öneririm.
Bence şehir ortamında o kadar pislik bulaşmaz...ama kırsal kesimde iseniz toprak yola illaki giriyorsanız tabiki haklısın...ayrıca o pislik dediğimiz çamurada küçük dişlinin ihtiyacı var...orada birikiyor...o küçük dişlide biriken yağlı çamur bir nevi zincirin yağ ihtiyacını karşılıyor...
ulan totoş aramazsan görüşemeyiz dabi...r:
ale:
fuara geliyon ben fuarda görevliydim Suzukı Tekayda ama standda pek durmadım tabi...konsomatrıs hesabı heryerde gezdim...
cbr alıyonuz haberim olmuyor...bir şasi no yollardın baktırırdık veritabanına..kazası belası bakımı yatması kalkması kötü yola düşmüşlüğü varmı...
mobil castrol bu işlerin piri ama MOTOREX de denemek istiyorum...benim cbf 2700 kmde 150 gr yağ eksiltmiş...servisim normal diyor kafayı dağlara taşlara vurucam...aha vuruyorum...r:
![]()
kanka hiç 51.000 kmde olduğu belli mi allasen söle...:cherry:
3 yıl 3 aydır kahrımı çekiyor...orıngleri taktırdım bugün dişliler değişti vs 100.000 e kadar yolu var tospağanın...bu sene Angaradayım her türlüüü cevooo...
Alırken söz verdi seni yolda gomam dedi...sözünde duruyor...
![]()
![]()
Sedat gelsin bana sedatı getirinnn...:queen:
Bizlede paylaşsan resimlerini mümkün ise..?:cat:
Bizlede paylaşsan resimlerini mümkün ise..?:cat:
Arkadaşlar, akümü yenilemek istiyorum ne tür ve ne marka akü tavsiye edebilirsiniz?
Paylaşımcı mert abi :mrgreen: Senin bu merakına ve azmine hayranım,süpersin yola devam.Yakında üst kapak piston sekman krank kolu değişim tamir ve onarım uzmanı olursan şaşırmam :queen:
Mutlu akünün motorsiklet aküsü var onu al..Bakm gerektirmeyen akü..Tavsiye ederim..:cat:
Teşekkürler , Mutlu akünün sitesindeyim şuan, yalnız bakım gerektirmeyen modellerinde 12 volt-5 amper olanına rastlamadım ; 12v-5ah akü, klasik akü modellerinde yer almakta ;kuru akü olarak 12v-6ah olanları mevcut kuru aküsünü alsam elektrik aksamına zarar verir miyim? Linkide aşağıdadır;
http://www.mutlu.com.tr/get_content.cfm?id=5#tables
Ayrıca Yuasa'nın 12v-5ah kuru aküsünü buldum, kdv ile beraber 70 TL ye geliyor , buyrun linki, http://aku-enerji.com/tr/aku_satis.htm?id=236
tavsiye eder misiniz?