Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

iyi günler
bir ybr neden cok yakar dersiniz??

dostum karbüratörüne baktır gerekiyorsa temizlet, subap ayarı yaptır gerekiyorsa ve jikleyi açık unutup da kullanma...bir de kışın motor geç ısındığı için yaza göre daha çok yakıyor jikleden dolayı tabi.

benim ybrde de fazla yakma problemi vardı ayarları yaptım karbüratörü temizlettim şu an daha iyi durumda...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:21 ----------

bu arada 8. ay sonunda 15.000 km yi tamamladık durmak yok yola devam:)

Ben 4 senede 30000'i zor yaptım yahu:)

herkes senmi coşkun abi ben 2 sene 3 ayda 32 bin yaptım toplam km 42 bin oldu ama meziyet degil şimdi satamıyorum motoru :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:54 ----------

benim 31000 oldu hale orjinal dişli ve zincir

sanki marifet gibi anlatma la sende millete zırıl zırıl ses gele gele biniyorsun zincirden:cherry::cherry:paraya kıyda 50 lira verip bi zincir al:cherry:

Ya arkadaşlar bakın çok basit bir soru sordum uzay kafayı yuvarlak kafaya çevirmenin maliyeti dedim 400 tl gibi komik bir cevap aldım hiç mi aranızda bilen eden yok eminim daha önce paylaşılmıştır ama ben bulamadım bir cevap istiyorum sadece sizden inanın zor değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar