Sende dikkatli olmalısın. Sendede aşırı hız merakı olduğunu görüyorum. İki parmağınız daima ön frende olsun ve aklınız trafikte olsun.
Frende çift frenle dururum her yerde.Elimin ayarı fren konusunda iyidir.
Sende dikkatli olmalısın. Sendede aşırı hız merakı olduğunu görüyorum. İki parmağınız daima ön frende olsun ve aklınız trafikte olsun.

geçmiş olsun kardeş...
herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolun.
birkez daha tam korumanın önemini anladım.
şansım yerindeymiş ters şeritten gelen araç olsaydı altına girmiş olucaktım.
kadın şoförün gazabına uğradık sollayayım derken sinyal vermeden oda önündeki aracı sollıcaktı bende ona çarpmamak için frenlere asıldım kendimi sola attım.
motor bi kaç takla atmış gidonlar baya bi yamuldu ama başka hiç birşey yok sadece gidon yamuk çok şaşırtıcı bi durum.
bana durumuma gelince:ben biraz uçtuktan sonra yere düşmüşüm 5-6 metre kadar yerde sürüklendiğimi hatırlıyorum sol kolumda ufak bir yara ve kasığımda 2 tane daha ufak yaralar var.
kaskımda hiç bir hasar yok çatlak yok.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:56 ----------
işte fotoğraflarale:
Bilmiyorum valla hiç ölçmedimçok az biyere yetmedi fotodaki gibi.
sağol onur![]()
Hayırlı olsun. :cat:
Ybr nın yenı yuzunu bır kullanıcı olarak gösterdiğin için sagol..:cat:
saygıdeğer arkadaşlar foto eklemek gibi bi şanşımız var mı bileniniz var mı hiç
Yeni üyeler 25 mesajdan sonra fotograf yukleye bılıyorlar... Images bizde yok..
Paylasımlara cvp yazarak 25 mesaj olunca bızde yukleye bılırız...:cat:
hoşgeldin kanka ybr sayfasına. seni burda ggörmek sevindirici
Hosbulduk
eee.. kanka ayrımcılık yapacak değilizyaa.. :cat::bounce::wiinkk:
bu yeni modelin şöle panelden çekilmiş fotoları yokmu birde bu sele altına artık bişiler konulabiliyormu?kaç rengi var buradaki bayiye daha gelmedi..
tabiki de kanka kesinlikle haklısın. dayanışma gerekli her yerde:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:22 ----------
yeni motor alan arkadaşlar koyar da bizde görürüz inşallah burda da yok daha sanırım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:24 ----------
http://img682.imageshack.us/img682/848/dsci0349.jpg
bu da benim ybr arkadaşlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:25 ----------
fotoğraf olarak neden çıkmadı bu yaaar:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:27 ----------
[IMG=http://img682.imageshack.us/img682/848/dsci0349.th.jpg][/IMG]
deneye deneye öğrenecez inş
Sanırım sen Fotoğrafı baska sıteye yuklemıssın ve oranın lınkını koymussun burayada onun ıcın fotograf cıkmamıs..
Bu konuda deneyımlı arkadaslar bızı bılgılendırırse bizim için iyi olurr. memnun oluruz..:cat: