selam arkadaşlar bende 2006 model 10 000 km bir ybr aldım
herkese slm
arkadaşlar 2005 model 25000 de ybr 125 aldım 5 ay kadar oldu şimdiye kadar
arka lastiği dubless yaptım 70 lira lastikle beraber debriyaj balatası buji conta yag değişimi yaptırdım 80 lira verdim şu an motor rampa çıkarken düşük viteste çat çat diye ses geliyo sorun ne olabilir :cat:
sesin geldiği yer ön zincir dişlisi gibi açtım dişliye baktım gayet sağlıklıydı dişler, bu motorda zincir hiç değişmedi daha
yağladım kaç defa temizledim güzelce zinzir gevşek de değil
peki arka lastiği hiç söküp taktınmı?
Takarken çataldaki milimetrik cetvele uygun olarak her iki tarafıda aynı ölçüde taktınmı?
herkese slm
arkadaşlar 2005 model 25000 de ybr 125 aldım 5 ay kadar oldu şimdiye kadar
arka lastiği dubless yaptım 70 lira lastikle beraber debriyaj balatası buji conta yag değişimi yaptırdım 80 lira verdim şu an motor rampa çıkarken düşük viteste çat çat diye ses geliyo sorun ne olabilir :cat:
sesin geldiği yer ön zincir dişlisi gibi açtım dişliye baktım gayet sağlıklıydı dişler, bu motorda zincir hiç değişmedi daha
kaça aldın usta ,
İmageshack den yukleyebılırsın yukarda yukledığim var bakarsan.
sende cok haklısın arkadasım bole mallar olduqu surece yamaha daha cok keriz parası yer :d
aynen arkadasım anca bunlar kötülemeyi bilir kullanmayan bilemez siz o motorun 1 kere üstüne binmiş adam değilsiniz anca yamaha alsnlar kazık yesinler die kötülersiniz yamaha alıcak kadarda mal deiliz veririm 2.200 alırım 0 motor 4.5 milyara keriz değilim 125 cc motor alıcam siz gibiarkadaşın dediği gibi alırım bi etna yolda yamaha tokatlarım gerçekler acıdır ama bu bi gerçek helalsın arkadaşım ..